Bebeği az hissetme.

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizem sonmez tarafından oluşturulan Bebeği az hissetme. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,869 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeği az hissetme.
Konbuyu başlatan Gizem sonmez
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Muhammed'in Annesi

Gizem sonmez

Kayıtlı Üye
rank
Bende 26 haftaligim bende cok hissetmiyorum canim bebek sırtı disa donuk icime veya assagi vuruyor oda oturunca veya uzaninca hissediyorum ayaktayken oek hissetmiyorum bende endiselenme hic hareket etmezse o zaman git sagkik ocağına kalp atisini dinlersin icin rahatlar canim
Benimkide döndü içeri heralde bide hep aşağı vuruyo🙄

Gizem sonmez

Kayıtlı Üye
rank
Benimkide paso assa calisiyo arada bi gerdiriyo kendini heralde yukarda hissediyorum birdahada yok hep kasiklarda vuruslar 🤷
Ben normalde orta göbek tarafında hissediyordum bi kaç gün hissetmeyince içime dert oldu normalmiş neyseki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

17 haftadan beri kiza benziyor diyorlar daha net gostermiyo kendini 26 haftalık oldum hâlâ benziyor diyorlar inşallah kızdır 🥰 dönmez inşallah
Bana bı kız bi erkek diyolar bugün de kız gibi dendi netlik yokki 😬
17 haftadan beri kiza benziyor diyorlar daha net gostermiyo kendini 26 haftalık oldum hâlâ benziyor diyorlar inşallah kızdır 🥰 dönmez inşallah

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ben normalde orta göbek tarafında hissediyordum bi kaç gün hissetmeyince içime dert oldu normalmiş neyseki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bana bı kız bi erkek diyolar bugün de kız gibi dendi netlik yokki 😬
Aman iyi olsun bebislerde biraz az hareket etseler bile korkmamiza yetiyor 🤷 benimde ikinci ama yinede korkutuyor benide bazen oğlan hic duemazdi gece gündüz vuruyordu ama bu o kadar az vuruyorki endise ediyorum bende tatli ye yan yat gobekle oyna sonra bir tekme ohh diyorum 🤣🤗

Tüm sayfalar yüklendi.