Bebeğim göğsümu tutmuyo 😢😢

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatoş şeyma tarafından oluşturulan Bebeğim göğsümu tutmuyo 😢😢 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,566 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim göğsümu tutmuyo 😢😢
Konbuyu başlatan Fatoş şeyma
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Defne

💗Canan&Ebuzer💗

Kayıtlı Üye
rank
Hayirli aksamlar arkadaşlar bebeğim 2 aylik oldu 3 gün öncesine kadar gayet güzel emiyodu göğsümu ama artik tutmuyo bi türlü zorla ağzına sokuyom biraz emiyo sütün geldiği zaman agliyo neden acaba bebegimi emzirmek istiyorum 😢😢
Tutmadığı zaman diğer göğsünü ver bi alacak mı. Benim kızda öyle yapıyordu göğsümü değiştirince alıyordu.

Fatoş şeyma

Kayıtlı Üye
rank
Tutmadığı zaman diğer göğsünü ver bi alacak mı. Benim kızda öyle yapıyordu göğsümü değiştirince alıyordu.
Yok almayınca emziği bile tutmuyo sütü agzina sıkıyorum belki tadini alirda tutar diye ama aradan baya bi geciyo artik iyice acıkınca mecburen yiyo oda göğsümu tamamen bosaltmiyot😢😢

💗Canan&Ebuzer💗

Kayıtlı Üye
rank
Yok almayınca emziği bile tutmuyo sütü agzina sıkıyorum belki tadini alirda tutar diye ama aradan baya bi geciyo artik iyice acıkınca mecburen yiyo oda göğsümu tamamen bosaltmiyot😢😢
Ya kıyamam ben ona sütünün tadı değişmiş olabilir. Çocuk doktoruna bi götür istersen yazıktır bebeğe acıkınca mecbur alıyor bide. Önce bi aile hekimine de sor. Ama çocuk doktorunada götürmeyi ihmal etme başka derdi mi var acaba bebeğinin.

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Hayirli aksamlar arkadaşlar bebeğim 2 aylik oldu 3 gün öncesine kadar gayet güzel emiyodu göğsümu ama artik tutmuyo bi türlü zorla ağzına sokuyom biraz emiyo sütün geldiği zaman agliyo neden acaba bebegimi emzirmek istiyorum 😢😢
Canım benim oğlumda iki aylık iki gün önce aynısını yapıyordu ertesi gün dişçiye gittim geç kalınca biraz aç kaldı geldiğimde öyle bir emiyorduki inanamazsın o gündem benide emiyor.bazı bebekler ara ara bunu yapıyorlar sakın aç kalıcak deyip biberon verme.

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim ilk kiz da da öyle olmuştu bebek 40 i çıkana kadar tutmadı sonra tuttu 3 aylık olana kadar emdi bir gün k ayinvalidem emzirirken görmek istedi onunda herşeye nazari çok değer ne güzel emiyo dedi o dakka çocuk memeyi naptiysam tutmadı bidaha belki nazar degmistir bebeğe falan oku bolca üzerine emzirirken kimseye gösterme biraz da aç kalsın belki çok aç olursa tutar

Defne

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim ilk kiz da da öyle olmuştu bebek 40 i çıkana kadar tutmadı sonra tuttu 3 aylık olana kadar emdi bir gün k ayinvalidem emzirirken görmek istedi onunda herşeye nazari çok değer ne güzel emiyo dedi o dakka çocuk memeyi naptiysam tutmadı bidaha belki nazar degmistir bebeğe falan oku bolca üzerine emzirirken kimseye gösterme biraz da aç kalsın belki çok aç olursa tutar
Ay yemin ederim su kaynana kisminin her ota karismasina sinir oluyorum herseyi kendileri biliyor biz hic bi halt bilmiyoruz sanki

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ay yemin ederim su kaynana kisminin her ota karismasina sinir oluyorum herseyi kendileri biliyor biz hic bi halt bilmiyoruz sanki
Karismadiklari bir an bile yokki kuzum bak benim 3 cocuk var 4 uncuye gebeyim 3 cocuk varken 4 uncuyu dusunmuyodum bile RABBIM verecek ya oldu napim yani neyse bana diyo ki baglattir da kurtul bende dedim sanki ben cahilim bir halt bilmiyorum da bana ne yapacağım i diyon bir o kalmıştı zaten karismadigi ona da dil uzattı yani

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar