Bebeğim göğsümu tutmuyo 😢😢

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatoş şeyma tarafından oluşturulan Bebeğim göğsümu tutmuyo 😢😢 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,566 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim göğsümu tutmuyo 😢😢
Konbuyu başlatan Fatoş şeyma
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Defne

Defne

Kayıtlı Üye
rank
31+2deyim canim bu gebelik beni bitirdi valla çok aşırı sancim oluyo iki iş yapsam sancilaniyorum hemen
Ay baslarda olsaydin derdin ikiz olma ihtimali varmis diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimkinin 8 çocuğu var bana diyoki sen benden fazlamisin sende doğur 😭😭😭
Oyyy onane aceb kendisiyle sidikmi yaristiracakmiymissin acaba yemin ederim elimde olsa agizlarinin ortasina carpacam

Defne

Kayıtlı Üye
rank
Yarin bize biaey olursa çocuklar bize bakarmış 🙄🙄onun 8 tane var bakmiyolar ben el kiziyim ben ona bakiyom mantiksiz
Ne alaka yemin ederim yha bizim eski oturdugumuz yerde done ebe vardi 90 95 belki daha fazla yasi 6 cocugu var altinda jipleri villalari yazliklari vardi kadin kucuck bodrum katinda kaliyordu biz odununu kiriyorduk komurunu tasiyorduk kurbanda gelirlerdi verilen etleri alirlardi belediyenin yardimlarini alir giderlerdi hayorsiz oldutan sonra 100 tane de olsa faydasiz 1 tane olsun hayirli olsun

Fatoş şeyma

Kayıtlı Üye
rank
Ne alaka yemin ederim yha bizim eski oturdugumuz yerde done ebe vardi 90 95 belki daha fazla yasi 6 cocugu var altinda jipleri villalari yazliklari vardi kadin kucuck bodrum katinda kaliyordu biz odununu kiriyorduk komurunu tasiyorduk kurbanda gelirlerdi verilen etleri alirlardi belediyenin yardimlarini alir giderlerdi hayorsiz oldutan sonra 100 tane de olsa faydasiz 1 tane olsun hayirli olsun
Bende diyom iste bisey 0 tane olacağına 1 tane hayirli olsun yeter iste 10 tanenin içinde biei hayirli oluyor diyo deliriyorum dedim ki kimse bakmazsa huzur evinde kalirim bence sende aynını yapmalisin sora sustu😄😅😅😅😅

Defne

Kayıtlı Üye
rank
Bende diyom iste bisey 0 tane olacağına 1 tane hayirli olsun yeter iste 10 tanenin içinde biei hayirli oluyor diyo deliriyorum dedim ki kimse bakmazsa huzur evinde kalirim bence sende aynını yapmalisin sora sustu😄😅😅😅😅
Iyi yapmisssin valla mugeye biri cikti taa ne zaman kadinin 10 yildir cocugu olmuyormus hamile kaliyormus dusuyormus en son 1 i dogmus ewlendirmis sonra arsa icin gelini oglu torunu bir olup kadini olfurmus

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar