Bebeğim göğsümu tutmuyo 😢😢

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatoş şeyma tarafından oluşturulan Bebeğim göğsümu tutmuyo 😢😢 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,563 kez görüntülenmiş, 54 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğim göğsümu tutmuyo 😢😢
Konbuyu başlatan Fatoş şeyma
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Defne

Fatoş şeyma

Kayıtlı Üye
rank
Hangi renkte geliyor sutun cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ewet oku dua et basinda bol bol walla nazarlari degiyor batil inanc falan saniyordum eskiden ama gercekten var oyle gozlu insanlar

Hangi renkte geliyor sutun cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ewet oku dua et basinda bol bol walla nazarlari degiyor batil inanc falan saniyordum eskiden ama gercekten var oyle gozlu insanlar
Sütümün rengi degisiyor bazen kivamli oluyor bazen rengi cok acik oluyor

Esss

Kayıtlı Üye
rank
Sütümün rengi degisiyor bazen kivamli oluyor bazen rengi cok acik oluyor
Bizim bebeklerde tutmadigi zaman annemin surekli yaptigi etkili bir yontem ciceklerin saksisinda olan topraga su dok camur olsun onu iki gogsune sur komple biraz beklet sonrada banyo yap daha sonrda emzir ins tutuyor

Fundaky

Kayıtlı Üye
rank
Hayirli aksamlar arkadaşlar bebeğim 2 aylik oldu 3 gün öncesine kadar gayet güzel emiyodu göğsümu ama artik tutmuyo bi türlü zorla ağzına sokuyom biraz emiyo sütün geldiği zaman agliyo neden acaba bebegimi emzirmek istiyorum 😢😢
İnstagram hesabında annesütüdokturu var canım onu takip etmeni öneririm bıkmadan usanmadan dogru teknik ile gögsünü vermeye çalış çok güzel bir hesap anne adaylarına çok yardımcı oluyor

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Fatos emmemesının bir suru nedeni var ilk once bebegıni anlamaya calıs burnu tıkalı olabilir o yuzden emmek istemez burun delikleri acık gorunsede arkada sumukler kalmıs oluyor o yuzden emmez gazı olabilir emerken birden aglayıp bırakıyorsa kesin gazı vardır gazını cıkar tıp tekrar dene bide uykusu oldugu zaman kesinlikle tutmuyorlar memeye yaklasınca bas bas bagrıyorlar uyut sonra uyanınca hemen ver o zaman emer

Fatoş şeyma

Kayıtlı Üye
rank
Fatos emmemesının bir suru nedeni var ilk once bebegıni anlamaya calıs burnu tıkalı olabilir o yuzden emmek istemez burun delikleri acık gorunsede arkada sumukler kalmıs oluyor o yuzden emmez gazı olabilir emerken birden aglayıp bırakıyorsa kesin gazı vardır gazını cıkar tıp tekrar dene bide uykusu oldugu zaman kesinlikle tutmuyorlar memeye yaklasınca bas bas bagrıyorlar uyut sonra uyanınca hemen ver o zaman emer
Elimden geldiğince gazini çıkarıyorum aa evet uykudan uyaninca sersem oluyor herlade tutuyor bugün doger gunlere gore daha cok tutuyor teşekkür ederim 😍😍😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar