Canim baglatma kurban olayim mal mal konusuyorlar yarin ne olacagini bilemeyiz sprial tak esin korunsun gerekirse ama baglatmanin geri donusu yok yarin birgun allah korusun 4 cocuguna bisey olsa yillar sonra tekrar cocuk istesen olmayacak bu sefer bu cocugun gelecegi varmis rabbim anne olarak seni uygun gormuste vermis baglatman taraftari degilimKarismadiklari bir an bile yokki kuzum bak benim 3 cocuk var 4 uncuye gebeyim 3 cocuk varken 4 uncuyu dusunmuyodum bile RABBIM verecek ya oldu napim yani neyse bana diyo ki baglattir da kurtul bende dedim sanki ben cahilim bir halt bilmiyorum da bana ne yapacağım i diyon bir o kalmıştı zaten karismadigi ona da dil uzattı yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Kaynanin kac cocugu varKarismadiklari bir an bile yokki kuzum bak benim 3 cocuk var 4 uncuye gebeyim 3 cocuk varken 4 uncuyu dusunmuyodum bile RABBIM verecek ya oldu napim yani neyse bana diyo ki baglattir da kurtul bende dedim sanki ben cahilim bir halt bilmiyorum da bana ne yapacağım i diyon bir o kalmıştı zaten karismadigi ona da dil uzattı yani