Sorum var Bebegim uyanmıyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eelliiff tarafından oluşturulan Bebegim uyanmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 966 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegim uyanmıyor
Konbuyu başlatan Eelliiff
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Leyla kurt

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Evet denedim ama emmiyor beni de üzen korkutan bu uykudan az uyanabilse yer en azından ama uyandiramiyorum ya :(
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Vallahi uyanması için herseyi yaparim öyle durumdayim:(
Ben uyanmasi icin devamli bezini degistirirdim. Bezini acip altini ilik suyla islatilmis bezle silerek uyandirmayi deneyebilirsin, topugunu sikabilirsin, burnunu sikabilirsin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
2 saatte bir uyandırmaya çalışıyorum ama mümkün değil uyanmıyor, ya aslında uyanmamasi da problem değil uyanamadığı için ne meme emebiliyor, ne de mama yiyebiliyor 4 saat oldu hala uyanmıyor uyandiramiyorum

4 saat çok uzun bir süre kan şekeri düşet çocuğun ne yap ne et uyandır 1.5 - 2 saatte bir uyanmado gerekiyor sarılık olmaması adına canım bebekler acıktğımı, doyduğunu anlamax ilk 15 gün filan çekersin bu uyku problemini. Gözlerinin içinde sarılık var mı bak yada yüzüne hafif bir bastır o zaman da anlarsın sarılık olup olmadığını sarılık değeri en son kaç çıktı

Minik prensim

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba. Doğum yapalı 8 gün oldu. Bebegim bir türlü uyanmıyor, uyansın diye yapmadığım şey kalmıyor. Zar zor emzirmeye çalışıyorum yeri geliyor mama veriyorum ama hep uyku halinde yemeye çalışıyor ama çok büyük zorluklarla. Sarilik testi yaptırdık şuan için herkes yolunda ama uyanmıyor. Endişe ediyorum aç aç nasıl uyuyor diye. Var mı bu durumu yaşayan ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olun :(
Canım benim benim oğlan da öyleydi topuğuna vuruyoduk burnunu sıkıyoduk oda öyle zorla emiyodu

Eelliiff

Kayıtlı Üye
rank
4 saat çok uzun bir süre kan şekeri düşet çocuğun ne yap ne et uyandır 1.5 - 2 saatte bir uyanmado gerekiyor sarılık olmaması adına canım bebekler acıktğımı, doyduğunu anlamax ilk 15 gün filan çekersin bu uyku problemini. Gözlerinin içinde sarılık var mı bak yada yüzüne hafif bir bastır o zaman da anlarsın sarılık olup olmadığını sarılık değeri en son kaç çıktı
Sarilik testi de yaptirdik gayet yolunda hersey gözlerinin içinde de yüzünde de herhangi Bi sarilik yok çok şükür

Tüm sayfalar yüklendi.