Sorum var Bebegim uyanmıyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eelliiff tarafından oluşturulan Bebegim uyanmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 966 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegim uyanmıyor
Konbuyu başlatan Eelliiff
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Leyla kurt
C

Canan Aydınlık

Guest
Arkadaşlar merhaba. Doğum yapalı 8 gün oldu. Bebegim bir türlü uyanmıyor, uyansın diye yapmadığım şey kalmıyor. Zar zor emzirmeye çalışıyorum yeri geliyor mama veriyorum ama hep uyku halinde yemeye çalışıyor ama çok büyük zorluklarla. Sarilik testi yaptırdık şuan için herkes yolunda ama uyanmıyor. Endişe ediyorum aç aç nasıl uyuyor diye. Var mı bu durumu yaşayan ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olun :(
Uzerini soyun çocuk ferahladikca kendine gelir sariligi yükselmiş olabilir hekiminizle iletişime geçin en iyisi olacaktır

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 34. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kavun büyüklüğünde.
Bebeğin yağ dokusu eğer doğum olursa ısı kontrolünü yapacak düzeye gelmiştir. eğer erken doğum olursa bu haftadan itibaren çok sorun olmadan yaşayabilir. Yorgunluk yeniden sorun olmaya başlar.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 43 cm ağırlıgı 2200 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sarilik testi de yaptirdik gayet yolunda hersey gözlerinin içinde de yüzünde de herhangi Bi sarilik yok çok şükür
Tamam o an bir şey olmayabilir ama yenidoğan diyorsun 1 günün içinde bile sarılığı yükselebilir k hoş 4 saat uyuyup 5 dakika emiypr diyorsun tekrar göster bence canım ihmal etme. Uyuması tabiki iyi ama şuanlık bu kadar uyuması normal değil

Leyla kurt

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba. Doğum yapalı 8 gün oldu. Bebegim bir türlü uyanmıyor, uyansın diye yapmadığım şey kalmıyor. Zar zor emzirmeye çalışıyorum yeri geliyor mama veriyorum ama hep uyku halinde yemeye çalışıyor ama çok büyük zorluklarla. Sarilik testi yaptırdık şuan için herkes yolunda ama uyanmıyor. Endişe ediyorum aç aç nasıl uyuyor diye. Var mı bu durumu yaşayan ne yapmam gerekir lütfen yardımcı olun :(
Canım benimde öyleydi sarılık varr oyüzdenn sürekli emzirr 10 dk da bir emzirr sarilihi geçene kadarr vee uyanmasi için üstünü çikarr çiplak emzirmeye çalis ben öyle yaptım hemşireler söylemişti ve iyi geldii çok şükür bebyim şimdi kendi kendine uyaniyoo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm sürekli emzirirsen sütünde çohalirr sürekli emzirlemeye bakk haa bide ayaklarını sıkk uyanması içinn

Tüm sayfalar yüklendi.