Bebeğime dua edermisniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde EdaYildirim tarafından oluşturulan Bebeğime dua edermisniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 802 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Bebeğime dua edermisniz
Konbuyu başlatan EdaYildirim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EdaYildirim
Yer gök dua ile .. iki aylık hamileydim 10 ocakda bebeğimin kalbi durduğu icin kürtaj oldum . Cok ama cok kötü hissler icindeydim sanki dünya başıma yıkıldı
Ama şükür olsun toparlandım şuan tekrar hamileyim iki hafta önce doktora gitdim evet gebelik var ama cok yeni ultrason da göremem 2-3 hafta sonra gel keseye bakalım dedi .okadar stresliyim ki korku icindeyim acaba bebeğime yine birsey olacakmı acaba doktor kötü birşey mi söyleyecek diye ayaklarim hastaneye gitmiyor ... Bu iki gündür karnım ağrıyor yani nasıl desem adet sancısı gibi sağ tarafra sancı var lütfen dua edin herşey yolunda gitsin bu durumu yaşayan varmı acaba
Canım benim sakin ol sakın aklına kötü şeyler getirme ilk aylar adet sancısı gibi agrılar gayet normal kanama lekelenme vs olmadığı sürece bol bol dinlen hiç iş yapma gülüm

EdaYildirim

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim sakin ol sakın aklına kötü şeyler getirme ilk aylar adet sancısı gibi agrılar gayet normal kanama lekelenme vs olmadığı sürece bol bol dinlen hiç iş yapma gülüm
Allah razi olsun elimden geldiği kadar uzanıyorum dinleniyorum dün gitdim doktora daha 5 haftalık keseyi gördük 2 hafta sonra inşallah kalp atışını dinlemek icin gel dedi inşallah ama inşallah sağ salim gelsin evlatlarımız

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar