Bebeğimi anlayamıyorum...

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde ^^ ÖzLem 💜 ^^ tarafından oluşturulan Bebeğimi anlayamıyorum... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,414 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğimi anlayamıyorum...
Konbuyu başlatan ^^ ÖzLem 💜 ^^
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ya ne güzel buda öyle ya birde iki aylık ama çok inat Allah yardımcımız olsun bir garip valla çözemedim bilemedim inan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kimyon rezene anason çayı içiyorum bağımlılık yaptı resmen ona da verdim nasıl desem 4 saat uyaniksa 4 kere ağlıyor bazen emmiyorda gaz namına asla bir şey yemiyorm.asla ona rağmen gazli çoğunluk kendi çıkarıyor

Kimyon rezene anason çayı içiyorum bağımlılık yaptı resmen ona da verdim nasıl desem 4 saat uyaniksa 4 kere ağlıyor bazen emmiyorda gaz namına asla bir şey yemiyorm.asla ona rağmen gazli çoğunluk kendi çıkarıyor

Oo kıyamam kötüymüş kız bu doktor dışında iki kez bir yerw çıktı ve kapının önüne daha 4 kez çıkardım bunda başka bir şey var bnce bilmym ki yaa kucağa alinca susuyor biraz sonra yine ayni

Oo kıyamam kötüymüş kız bu doktor dışında iki kez bir yerw çıktı ve kapının önüne daha 4 kez çıkardım bunda başka bir şey var bnce bilmym ki yaa kucağa alinca susuyor biraz sonra yine ayni

İki aylık cnm yaa inşallah öyledir çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😘 aynısı vAlla Öyle çatlayana kadar ağlamıyor pek nadir
Yok çatlayana kadar değil ama çaresizliği beni üzüyordu oonu anlayamıyor olmam falan bak şimdi bi foto atıcam

Kaç aylık cnm belki kulagi ağrıyor yada gazı var yada dış üzüldüm gerçekten ya

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Screenshot_20230618_091751_Gallery.jpg
bu ortalama olarak verilmiş atak dönemleri illa bu haftalarda olacak değil ama yaklaşık böyle benim fındık 17 haftalık iki hafta önce atak oldu 5 gün sürdü her atakta yeni bir huy ya da beceri kazanıyorlar kızım dönmeyi öğrendi zor geçiyor ama sonucu çok güzel oluyor sonuç odaklı olunca pek de kötü geçmiyor 🥰🥰

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Benim bebegim de 1 aylikken baslamisti 6 aylik olana kadar saati vardi. Aksam 5 ile gece 12 ye kadar uyku ile aclik arasinda sıkışırdı, bir de gazi olurdu. Devamli aglardi. Ne yapsam da kâr etmezdi. Ben de o saatlerde misafir kabul etmezdim. Saat 5 olmadan karnini doyurup uyutmaya calisirdim. Gece 12 ye kadar da devamli boyle davranirdim, doyur uyut gazini cikar. Gaz ilaci kullanirdim bir de. Ama yine de ağlardı, esimle dinlenerek ilgilenirdik. Simdi de aksam 8 den sonra huysuzlasiyor. Ben de merak ediyorum ne zaman bu düzelecek
VAlla işin kötü yaa aynı benimki de o 4 ten sonra öyle oluyor gaz damlası kimyon fln hak getire hep huysuz değil de o Aralık hep uyanık 5 dknuyuyor geri uyanıyor aç kalsa bez değiştirme sürekli anlamış değilim gerçekten ne zman geçer hep mi böyle olur bilemem çoğunlukla gazını da kendi de yapıyor bnde çıkarıyorum ama sorun gaz da hep aynı saat olması enteresan işimiz zormuş seninde bnmde

Benimki de çok inat dün akşamüstü fırtına çıktı dolu falan yağdı zor tuttum evde mıyırdandı durdu ne kucakta duruyor ne oyuncak bakıyor ne meme alıyor.Esniyor ama inat ediyor uyumuyor ağlıyor yatırınca.İlle sokağa çıkacakmış sonra hava bir ara duruldu da çıkardım.Yaptığıda kangurudan etrafa bakmak öyle rahatladı uyudu.Benimki de 5 aylık olmadı daha
VAlla oda garipmis 🤣 çocuklara akıl sır ermiyor gerckten yaa onaylar aynen öyle emziği bir fırlatyor varyaa 🤣 birde sinrle emiyor Alllahim ya nasıl olacaksa biran önce büyüselerdi sağ salim seninki de zor aha komşumun oğlu da öyle her gün ağıt ay bir görsen yaşını da gecti

Benimki de çok inat dün akşamüstü fırtına çıktı dolu falan yağdı zor tuttum evde mıyırdandı durdu ne kucakta duruyor ne oyuncak bakıyor ne meme alıyor.Esniyor ama inat ediyor uyumuyor ağlıyor yatırınca.İlle sokağa çıkacakmış sonra hava bir ara duruldu da çıkardım.Yaptığıda kangurudan etrafa bakmak öyle rahatladı uyudu.Benimki de 5 aylık olmadı daha
VAlla oda garipmis 🤣 çocuklara akıl sır ermiyor gerckten yaa onaylar aynen öyle emziği bir fırlatyor varyaa 🤣 birde sinrle emiyor Alllahim ya nasıl olacaksa biran önce büyüselerdi sağ salim seninki de zor aha komşumun oğlu da öyle her gün ağıt ay bir görsen
Beni anlattın şuan 2 bucuk aylığız bazen gündüz bile uyumuyor o kadar yoruluyorum ki benimki sabah 5 te kalkar sonrasında uyu uyu yarın saat 15 dk da bir taki öğlene kadar sonra öğlen derin uykuya gecer 4 5 e kadar sonrası zulüm 9 10 q kadar ayağımda tekrar derin uykuya gecer böylr devam ediyor🥲
Ayy aynı ya desene Allah yardımcımz olsunbnmki de öyle inanır mısın? Galiba huyları böyle de kalır demkki herkeste var sorun

VAlla oda garipmis 🤣 çocuklara akıl sır ermiyor gerckten yaa onaylar aynen öyle emziği bir fırlatyor varyaa 🤣 birde sinrle emiyor Alllahim ya nasıl olacaksa biran önce büyüselerdi sağ salim seninki de zor aha komşumun oğlu da öyle her gün ağıt ay bir görsen
Beni anlattın şuan 2 bucuk aylığız bazen gündüz bile uyumuyor o kadar yoruluyorum ki benimki sabah 5 te kalkar sonrasında uyu uyu yarın saat 15 dk da bir taki öğlene kadar sonra öğlen derin uykuya gecer 4 5 e kadar sonrası zulüm 9 10 q kadar ayağımda tekrar derin uykuya gecer böylr devam ediyor🥲
Ayy aynı ya desene Allah yardımcımz olsunbnmki de öyle inanır mısın? Galiba huyları böyle de kalır demkki herkeste var sorun
Bizimki alıştı mahaledekiker hepsi almaya geliyorlar öyle alışı verdi
Vallahi benimki de bu gidişle kucağa alışacak

Yok çatlayana kadar değil ama çaresizliği beni üzüyordu oonu anlayamıyor olmam falan bak şimdi bi foto atıcam
Aynen ya Öyle olunca ben de çok üzülüyorum

Canım gaz eminim emerken 50 kere gaz çıkarıyor

Ekli dosyayı görüntüle 4246bu ortalama olarak verilmiş atak dönemleri illa bu haftalarda olacak değil ama yaklaşık böyle benim fındık 17 haftalık iki hafta önce atak oldu 5 gün sürdü her atakta yeni bir huy ya da beceri kazanıyorlar kızım dönmeyi öğrendi zor geçiyor ama sonucu çok güzel oluyor sonuç odaklı olunca pek de kötü geçmiyor 🥰🥰
Anldm canım teşekkür ederim büyüyüne kadar atak dönemi vay halimize ay iyi barı çok sevindim cnm huysuzken altını açınca oynuyor keyif alıyor resmen sonra yine huysuz ama

Son düzenleme:

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
VAlla işin kötü yaa aynı benimki de o 4 ten sonra öyle oluyor gaz damlası kimyon fln hak getire hep huysuz değil de o Aralık hep uyanık 5 dknuyuyor geri uyanıyor aç kalsa bez değiştirme sürekli anlamış değilim gerçekten ne zman geçer hep mi böyle olur bilemem çoğunlukla gazını da kendi de yapıyor bnde çıkarıyorum ama sorun gaz da hep aynı saat olması enteresan işimiz zormuş seninde bnmde

VAlla oda garipmis 🤣 çocuklara akıl sır ermiyor gerckten yaa onaylar aynen öyle emziği bir fırlatyor varyaa 🤣 birde sinrle emiyor Alllahim ya nasıl olacaksa biran önce büyüselerdi sağ salim seninki de zor aha komşumun oğlu da öyle her gün ağıt ay bir görsen yaşını da gecti

Vallahi benimki de bu gidişle kucağa alışacak

Anldm canım teşekkür ederim büyüyüne kadar atak dönemi vay halimize ay iyi barı çok sevindim cnm huysuzken altını açınca oynuyor keyif alıyor resmen sonra yine huysuz ama
Evet benimki de aynısı şimdi de bağlamayım diye kendini çeviriyor zillim 🥰🥰 iki aylıkken agulamaya başladı biraz biraz bağırıyordu şimdi bi bağırması var geçen yan komşum söyledi seninki sana çok kızıyor herhalde diye 😃😃😃 senin fındık da başlar yakında ay çok şekerler valla atak matak hiç gözüme gelmiyor sonunda bir kazanımları olacak sen de öyle düşün senin bebişin kolik olduğunu düşünmüyorum çünkü çok ağlaması yok dışarı kucağa falan bir şeye alışması için de daha çok küçük 3 ayın sonlarında alışmalar başlıyor sebep ne olursa olsun sağlığı yerinde olsun da geçiyor işte şükürler olsun

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Evet benimki de aynısı şimdi de bağlamayım diye kendini çeviriyor zillim 🥰🥰 iki aylıkken agulamaya başladı biraz biraz bağırıyordu şimdi bi bağırması var geçen yan komşum söyledi seninki sana çok kızıyor herhalde diye 😃😃😃 senin fındık da başlar yakında ay çok şekerler valla atak matak hiç gözüme gelmiyor sonunda bir kazanımları olacak sen de öyle düşün senin bebişin kolik olduğunu düşünmüyorum çünkü çok ağlaması yok dışarı kucağa falan bir şeye alışması için de daha çok küçük 3 ayın sonlarında alışmalar başlıyor sebep ne olursa olsun sağlığı yerinde olsun da geçiyor işte şükürler olsun
🤣🤣🤣 Bnmkindee kız değişik sesle bir emzik emiyor sınırlı sinirli bir görsen 🤣 aynen öyle buna şükür gerçekten 💕😘 rabbim sağlık sıhhat versin inşallah ya ya iyi bari zaten kucakci gibi değil yani sanmym alışırsa da ileride bilemiyorum canım bnce de kolik değil onlar süpürgenin sesinde susuyor bziimkine farktmiyor dinliyorama 🤣🤣 bu aylarda hep atak zamanı bnde nette okumuştum huy değiştiriyor

İnşallah düzelir kuuzm🤲🌷 @ÖzLemce33
İnşallah canım benim 😍

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğimi gercekten anlayamıyorum nasıl anlatsam
Sabah 5 te kalkıyor 8 e kadar yarım saat uyuyup uyuyor sonra epey duruyor 9 10 gibi yatıyor tam saat 4 e kadar o aralarda uyanıp emiyor uyutmasam bile kendi uyuyor o zmana kadar rahatız taa ki saat 4 4.30 olunca uyanıyor emiyor yarım saat sonra ağlıyor gazını çıkarıyorum sonra kendi çıkarıyor ağlıyor bazen çok ağlıyor göğüsümü veriyorum kabul etmiyor emziği emiyor saat 8 9 a kadar döngü böyle devam ediyor tam bir haftadır böyleyiz nedenini anlamış değilim gazdan büyük ihtimalle ama emmiyor üzülüyorum gün boyu uyandıkcs emiyor gece de ama 4 ten sonra her gün aynı saatte emerken bile dövüşerek emiyor resmen geri bırakıyor sonra gaz çıkarıyor altını sürekli değişiyorum da beslenmesi de bana göre iyi yanı maşallah bezi sürekli doluyor huy mu edindi bilmiyorum bazen feryat figan bazen de normal ağlıyor ama kucağıma yatıyorum her şekilde deniyorum tutmuyor beynim yandı resmen bir haftadır böyleyiz tam anlattığım gibi yaşayan var mı ? Süt yetmese altını çok ıslatmaz göğüsümü bıraksa gece de gündüz de emmez ağlayınca dışarıya çıkarıyorm susuyor 5 dk sonra yine aynı katıla katıla aglmyor şükür de göz yaşı akıyor arada böyle olunca çok üzülüyorum hep aynı saatte aynı sorun
Allah yardımcın olsun zor valla akşam oldu mu erkenden uyuyorum bazen bugünlerde hep yorgun hissediyorum kendimi

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
🤣🤣🤣 Bnmkindee kız değişik sesle bir emzik emiyor sınırlı sinirli bir görsen 🤣 aynen öyle buna şükür gerçekten 💕😘 rabbim sağlık sıhhat versin inşallah ya ya iyi bari zaten kucakci gibi değil yani sanmym alışırsa da ileride bilemiyorum canım bnce de kolik değil onlar süpürgenin sesinde susuyor bziimkine farktmiyor dinliyorama 🤣🤣 bu aylarda hep atak zamanı bnde nette okumuştum huy değiştiriyor

İnşallah canım benim 😍
Ayyyy yerim yaaa maşallah subhanallah benimki emzik tutmuyor biraz uğraştım ama meme bırakır gibi olunca kestim hemen amaaa çok seviyorum emzikli fındıkları ya çok şeker oluyorlar 🥰🥰🥰 Rabbim sana bağışlasın 💋

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Annem der ki cocuklarin saatleri olur, bir vakit oyle olur. Hasta oldugu icin falan degil, saati gelmistir, yemege ya da uykuya düşkündür vs. Benim cocugum uyku ile yemek arasinda kalirdi, uyumak isterdi ama ac olurdu, uyuyamayinca yemezdi, sekilden sekile girerdim 2 damla süt içsin de uyusun diye ama nafile... Saglikli oldugunu bildigimiz icin o donemi atlatmak zor olmadi. Bizi korkutan saglik probleminin olmasi idi. Cok sukur yokmus. Boyle ufak tefek huysuzluklari da olsun artik ☺️ huysuzluk yapmasalar kucagimiza almayiz, cocuklar ne yapsinlar ☺️☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar