Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim bnde hiç istemiyordum kaynanamn zoruyla oldu vAlla gerçekten yoksa hiç istemiyordum gerçekten seninkini de sana bağışlasın inşallah canım benimAyyyy yerim yaaa maşallah subhanallah benimki emzik tutmuyor biraz uğraştım ama meme bırakır gibi olunca kestim hemen amaaa çok seviyorum emzikli fındıkları ya çok şeker oluyorlar Rabbim sana bağışlasın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
EvEt çok şükür sağlık problemleri vs yok binlerce şükür evet bu da saatli vAllahi saati geldi mi değişik oluyor gerçekten benim annemde hep bana soruyor kırkından sonra ne değişti hangi huyları var önce mi çok yatryrdu şimdi mi diye eskiler DHA iyi biliyor gerçekten cnm inşallah bizde çabuk atlatırız çocuklar bir gün öyle bir gün böyle çok değişiklerAnnem der ki cocuklarin saatleri olur, bir vakit oyle olur. Hasta oldugu icin falan degil, saati gelmistir, yemege ya da uykuya düşkündür vs. Benim cocugum uyku ile yemek arasinda kalirdi, uyumak isterdi ama ac olurdu, uyuyamayinca yemezdi, sekilden sekile girerdim 2 damla süt içsin de uyusun diye ama nafile... Saglikli oldugunu bildigimiz icin o donemi atlatmak zor olmadi. Bizi korkutan saglik probleminin olmasi idi. Cok sukur yokmus. Boyle ufak tefek huysuzluklari da olsun artik huysuzluk yapmasalar kucagimiza almayiz, cocuklar ne yapsinlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynı beni anlattın Ben de öyle bir yandan ev işi bir yandan bebek Bir de 6 yaşında oğlum var Allah yardımcımız olsunAllah yardımcın olsun zor valla akşam oldu mu erkenden uyuyorum bazen bugünlerde hep yorgun hissediyorum kendimi