Bebeğimi anlayamıyorum...

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde ^^ ÖzLem 💜 ^^ tarafından oluşturulan Bebeğimi anlayamıyorum... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,414 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğimi anlayamıyorum...
Konbuyu başlatan ^^ ÖzLem 💜 ^^
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Ayyyy yerim yaaa maşallah subhanallah benimki emzik tutmuyor biraz uğraştım ama meme bırakır gibi olunca kestim hemen amaaa çok seviyorum emzikli fındıkları ya çok şeker oluyorlar 🥰🥰🥰 Rabbim sana bağışlasın 💋
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim 😍💕 bnde hiç istemiyordum kaynanamn zoruyla oldu vAlla gerçekten yoksa hiç istemiyordum gerçekten seninkini de sana bağışlasın inşallah canım benim 🤗😉
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Annem der ki cocuklarin saatleri olur, bir vakit oyle olur. Hasta oldugu icin falan degil, saati gelmistir, yemege ya da uykuya düşkündür vs. Benim cocugum uyku ile yemek arasinda kalirdi, uyumak isterdi ama ac olurdu, uyuyamayinca yemezdi, sekilden sekile girerdim 2 damla süt içsin de uyusun diye ama nafile... Saglikli oldugunu bildigimiz icin o donemi atlatmak zor olmadi. Bizi korkutan saglik probleminin olmasi idi. Cok sukur yokmus. Boyle ufak tefek huysuzluklari da olsun artik ☺️ huysuzluk yapmasalar kucagimiza almayiz, cocuklar ne yapsinlar ☺️☺️
EvEt çok şükür sağlık problemleri vs yok binlerce şükür evet bu da saatli vAllahi saati geldi mi değişik oluyor gerçekten benim annemde hep bana soruyor kırkından sonra ne değişti hangi huyları var önce mi çok yatryrdu şimdi mi diye eskiler DHA iyi biliyor gerçekten cnm inşallah bizde çabuk atlatırız çocuklar bir gün öyle bir gün böyle çok değişikler

Allah yardımcın olsun zor valla akşam oldu mu erkenden uyuyorum bazen bugünlerde hep yorgun hissediyorum kendimi
Aynı beni anlattın Ben de öyle bir yandan ev işi bir yandan bebek Bir de 6 yaşında oğlum var Allah yardımcımız olsun

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim 😍💕 bnde hiç istemiyordum kaynanamn zoruyla oldu vAlla gerçekten yoksa hiç istemiyordum gerçekten seninkini de sana bağışlasın inşallah canım benim 🤗😉

EvEt çok şükür sağlık problemleri vs yok binlerce şükür evet bu da saatli vAllahi saati geldi mi değişik oluyor gerçekten benim annemde hep bana soruyor kırkından sonra ne değişti hangi huyları var önce mi çok yatryrdu şimdi mi diye eskiler DHA iyi biliyor gerçekten cnm inşallah bizde çabuk atlatırız çocuklar bir gün öyle bir gün böyle çok değişikler

Aynı beni anlattın Ben de öyle bir yandan ev işi bir yandan bebek Bir de 6 yaşında oğlum var Allah yardımcımız olsun
Amin çok teşekkür ederim 🥰🥰 oğlunla aralarındaki yaş farkı konusunda ne dersin hani hep 2 yaş ara olsun derler ya seninkiyle 6 yaş var bu konuda keşke yaşları yakın olsaydı dediğin oluyor mu

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Amin çok teşekkür ederim 🥰🥰 oğlunla aralarındaki yaş farkı konusunda ne dersin hani hep 2 yaş ara olsun derler ya seninkiyle 6 yaş var bu konuda keşke yaşları yakın olsaydı dediğin oluyor mu
Yok ya denedim hiç keşke kız hemen buyusede oğluma arkadaş olup oyun oynasalar bunun derdi başka onunki bam başka böyle daha iyi gibi bana göre yaş farki iyi ya az olsa da iyi olurdu büyüyünce aralarında çok olmz ne iyi olurdu ama nasip 6 yaş kız amman
Öbür bebeğim vefat etmeseydi 4 yaş olacaktı

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğimi gercekten anlayamıyorum nasıl anlatsam
Sabah 5 te kalkıyor 8 e kadar yarım saat uyuyup uyuyor sonra epey duruyor 9 10 gibi yatıyor tam saat 4 e kadar o aralarda uyanıp emiyor uyutmasam bile kendi uyuyor o zmana kadar rahatız taa ki saat 4 4.30 olunca uyanıyor emiyor yarım saat sonra ağlıyor gazını çıkarıyorum sonra kendi çıkarıyor ağlıyor bazen çok ağlıyor göğüsümü veriyorum kabul etmiyor emziği emiyor saat 8 9 a kadar döngü böyle devam ediyor tam bir haftadır böyleyiz nedenini anlamış değilim gazdan büyük ihtimalle ama emmiyor üzülüyorum gün boyu uyandıkcs emiyor gece de ama 4 ten sonra her gün aynı saatte emerken bile dövüşerek emiyor resmen geri bırakıyor sonra gaz çıkarıyor altını sürekli değişiyorum da beslenmesi de bana göre iyi yanı maşallah bezi sürekli doluyor huy mu edindi bilmiyorum bazen feryat figan bazen de normal ağlıyor ama kucağıma yatıyorum her şekilde deniyorum tutmuyor beynim yandı resmen bir haftadır böyleyiz tam anlattığım gibi yaşayan var mı ? Süt yetmese altını çok ıslatmaz göğüsümü bıraksa gece de gündüz de emmez ağlayınca dışarıya çıkarıyorm susuyor 5 dk sonra yine aynı katıla katıla aglmyor şükür de göz yaşı akıyor arada böyle olunca çok üzülüyorum hep aynı saatte aynı sorun
Allah yardımcın olsun inşallah canım ben ağlayan bebekten çok çektim atlattım çok.sukur seninki daha çok küçük canım zamanla düzene girer Merak etme

^^ ÖzLem 💜 ^^

rank
Allah yardımcın olsun inşallah canım ben ağlayan bebekten çok çektim atlattım çok.sukur seninki daha çok küçük canım zamanla düzene girer Merak etme
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim 🤗😉 ay insallh ya şimdi de uyumuyor az uyusa bir sürü isim var oğlum beni oyun oynamak için bekliyor 😱😱😱

öyle görünüyor kuzum Rabbim yardımcımız olsun arrik ne diyim 🤷‍♀️
Ah ah bence de Allah yardımcmz olsun

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim 🤗😉 ay insallh ya şimdi de uyumuyor az uyusa bir sürü isim var oğlum beni oyun oynamak için bekliyor 😱😱😱

Ah ah bence de Allah yardımcmz olsun
Amin kuzum
Sen nasilsin birtanem

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Yok ya denedim hiç keşke kız hemen buyusede oğluma arkadaş olup oyun oynasalar bunun derdi başka onunki bam başka böyle daha iyi gibi bana göre yaş farki iyi ya az olsa da iyi olurdu büyüyünce aralarında çok olmz ne iyi olurdu ama nasip 6 yaş kız amman
Öbür bebeğim vefat etmeseydi 4 yaş olacaktı
Başın sağolsun meleğin için üzgünüm Rabbim kalanlara can sağlığı versin inşaAllah. Eşim daha şimdiden bunun planlamasını yapıyor doğa 2 yaşına girene kadar bebeğimiz de doğar diye ciddi ciddi hesaplamalar yapıyor 🤦‍♀️ çevremizden de saçma sapan bir şekilde baskı görüyoruz 2 yaş 2 yaş diye kızım daha 4 aylık kimse ne düşünüyorsun diye sormuyor 😡

Tüm sayfalar yüklendi.