Bebeğimi anlayamıyorum...

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde ^^ ÖzLem 💜 ^^ tarafından oluşturulan Bebeğimi anlayamıyorum... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,419 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğimi anlayamıyorum...
Konbuyu başlatan ^^ ÖzLem 💜 ^^
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcımız olsun gerçekten ya sağolasın teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım 💕 gelsin birde bize sorsunlar sanki çocuk bakmak büyütmek çok kolay ya benimkinde öyle plan yaptı hepp 🤣🤣🤣 sonuç hüsran 🤣 hep senin yüzünden dio
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

VAlla ne güzel maşallah kolay gelsin cnm bnm bizde basladk yavaş yavaş
Onlara kolay tabi al oyna gülün ağladı mı bitti eğlence sonra annesi al kızın ağlıyor KIZIN!!! 🤣🤣🤣🤣

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Ya ne güzel buda öyle ya birde iki aylık ama çok inat Allah yardımcımız olsun bir garip valla çözemedim bilemedim inan

Kimyon rezene anason çayı içiyorum bağımlılık yaptı resmen ona da verdim nasıl desem 4 saat uyaniksa 4 kere ağlıyor bazen emmiyorda gaz namına asla bir şey yemiyorm.asla ona rağmen gazli çoğunluk kendi çıkarıyor

Kimyon rezene anason çayı içiyorum bağımlılık yaptı resmen ona da verdim nasıl desem 4 saat uyaniksa 4 kere ağlıyor bazen emmiyorda gaz namına asla bir şey yemiyorm.asla ona rağmen gazli çoğunluk kendi çıkarıyor

Oo kıyamam kötüymüş kız bu doktor dışında iki kez bir yerw çıktı ve kapının önüne daha 4 kez çıkardım bunda başka bir şey var bnce bilmym ki yaa kucağa alinca susuyor biraz sonra yine ayni

Oo kıyamam kötüymüş kız bu doktor dışında iki kez bir yerw çıktı ve kapının önüne daha 4 kez çıkardım bunda başka bir şey var bnce bilmym ki yaa kucağa alinca susuyor biraz sonra yine ayni

İki aylık cnm yaa inşallah öyledir çok teşekkür ederim Allah razı olsun 😘 aynısı vAlla Öyle çatlayana kadar ağlamıyor pek nadir
bazen 3 bazen 6 ay sonra bitiyor bu ağlamalar

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım benim 🤗😉 ay insallh ya şimdi de uyumuyor az uyusa bir sürü isim var oğlum beni oyun oynamak için bekliyor 😱😱😱

Ah ah bence de Allah yardımcmz olsun
Allah kolaylık versin inşallah canım benim seni çok iyi anlıyorum

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
RABBİM annelere yardım etsin gerçekten çocuk büyütmek ne zor bir meslek miş benim oğlum da huyu mu değişti ne durmuyor sürekli agliyot
Ay hiç deme ya çocuklar bir gün öyle bir gün böyle nebileyim gerckten de zor ya annelik analarımız bizi iyi büyütmüş gerçekten biz gençler de sabır sıfır sanki

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Ay hiç deme ya çocuklar bir gün öyle bir gün böyle nebileyim gerckten de zor ya annelik analarımız bizi iyi büyütmüş gerçekten biz gençler de sabır sıfır sanki
Ama şimdiki 1 tane çocuk eski zaman çocuğunun 10 tanesine bedel Şimdiki Çocuklar dışarı yüzü göremiyorlar ki bir park eski zaman çocukları sürekli dışarıdaydılar ev göremiyorlardı

Tüm sayfalar yüklendi.