Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah yardımcımız olsun gerçekten ya sağolasın teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah canım gelsin birde bize sorsunlar sanki çocuk bakmak büyütmek çok kolay ya benimkinde öyle plan yaptı hepp sonuç hüsran hep senin yüzünden dio
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
VAlla ne güzel maşallah kolay gelsin cnm bnm bizde basladk yavaş yavaş
Ya ne güzel buda öyle ya birde iki aylık ama çok inat Allah yardımcımız olsun bir garip valla çözemedim bilemedim inan
Kimyon rezene anason çayı içiyorum bağımlılık yaptı resmen ona da verdim nasıl desem 4 saat uyaniksa 4 kere ağlıyor bazen emmiyorda gaz namına asla bir şey yemiyorm.asla ona rağmen gazli çoğunluk kendi çıkarıyor
Kimyon rezene anason çayı içiyorum bağımlılık yaptı resmen ona da verdim nasıl desem 4 saat uyaniksa 4 kere ağlıyor bazen emmiyorda gaz namına asla bir şey yemiyorm.asla ona rağmen gazli çoğunluk kendi çıkarıyor
Oo kıyamam kötüymüş kız bu doktor dışında iki kez bir yerw çıktı ve kapının önüne daha 4 kez çıkardım bunda başka bir şey var bnce bilmym ki yaa kucağa alinca susuyor biraz sonra yine ayni
Oo kıyamam kötüymüş kız bu doktor dışında iki kez bir yerw çıktı ve kapının önüne daha 4 kez çıkardım bunda başka bir şey var bnce bilmym ki yaa kucağa alinca susuyor biraz sonra yine ayni
İki aylık cnm yaa inşallah öyledir çok teşekkür ederim Allah razı olsun aynısı vAlla Öyle çatlayana kadar ağlamıyor pek nadir
Ay hiç deme ya çocuklar bir gün öyle bir gün böyle nebileyim gerckten de zor ya annelik analarımız bizi iyi büyütmüş gerçekten biz gençler de sabır sıfır sanki
Ay hiç deme ya çocuklar bir gün öyle bir gün böyle nebileyim gerckten de zor ya annelik analarımız bizi iyi büyütmüş gerçekten biz gençler de sabır sıfır sanki
Ama şimdiki 1 tane çocuk eski zaman çocuğunun 10 tanesine bedel Şimdiki Çocuklar dışarı yüzü göremiyorlar ki bir park eski zaman çocukları sürekli dışarıdaydılar ev göremiyorlardı