Bebeğimi anlayamıyorum...

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde ^^ ÖzLem 💜 ^^ tarafından oluşturulan Bebeğimi anlayamıyorum... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,419 kez görüntülenmiş, 84 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğimi anlayamıyorum...
Konbuyu başlatan ^^ ÖzLem 💜 ^^
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ^^ ÖzLem 💜 ^^

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Ne güzel gunlerdi canım 🥴 kıymet bilemedik geçti gitti şimdi Hicbisey eskisi gibi deil çocuklar doyumsuz olmuş hicbisey onları mutlu etmiyo sanki 🥴bizim oyincagimiz taş toprak çamurdu bunlarla çok mutluyduk ama yeni nesil ne yazikki teknoloji manyağı olmuş 🥴sosyal ortam yok aileyle iletişim yok sonumuz hayrolsun
Aynen öyle çok güzel günlerdi çok ta mutluyduk bir sakiza ne sevinirdik yaa şimdi çocuklar çeşit çeşit al ben ne yiyeceğim diyor geneli aynı çocukların Amman ne bileyim sonumuz hayır olsun inşallah bnce de evet Teknoloji olmdan duramıyorlar aynen öyle iletişim sıfır

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Bunlari biraz da bizler yapiyoruz maalesef ☹️
Eskiden tv yoktu, cok kanal yoktu, buyukleirn tek eglencesi komsuluk ve cocuklardi. Benim evimde tv m yok, su telefon da olmasa cocugumla belki de daha iyi ilgilenirim. Simdilerde telefonu bile birakmaya niyetleniyorum( telefon derken bi buraya giriyorum bir de whatsapp. Sosyal medya hesaplarim da yok). Cocugumla ilgilenmekten daha cok zevk alacagimi dusunuyorum.
Bı TV yerine iki tane TV miz var 🥴🥴haklısın bizim elimizde ama gelde bunu eşime nasıl anlatayım ne yazikki çağ nasılsa insanlarda ona göre gidiyo 🤷ben fırsat bulup giremiyorum ki telefona Instagram da var vatsapta var buraya da arada giriyorum ama eskisi gibi zamanım yok iki tane küçük çocuk olunca zor tabi benim oğlum ne telefon sever ne televizyon ne oyuncak sadece ben onun oyuncagiyim 🤩🤭kendi başına hayatta oynamaz teknoloji ile aradı pek yok ama şimdilik yani inşallah böyle devam eder 🤩🤩

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Bı TV yerine iki tane TV miz var 🥴🥴haklısın bizim elimizde ama gelde bunu eşime nasıl anlatayım ne yazikki çağ nasılsa insanlarda ona göre gidiyo 🤷ben fırsat bulup giremiyorum ki telefona Instagram da var vatsapta var buraya da arada giriyorum ama eskisi gibi zamanım yok iki tane küçük çocuk olunca zor tabi benim oğlum ne telefon sever ne televizyon ne oyuncak sadece ben onun oyuncagiyim 🤩🤭kendi başına hayatta oynamaz teknoloji ile aradı pek yok ama şimdilik yani inşallah böyle devam eder 🤩🤩
Eşin dursa millet durmuyor bacim zaten ☺️ benim eşim eve gelince ilk once tv yi açıyordu, tv bozulunca gidip ucuzlardan alacakti, oyleyse hic alma, alacaksan iyisini al dedim 😁 o ara buyuk takside giremeyecek durumda olunca almadi. Ev yaptirdik borc falan derken alamadik 😁 simdi de alistik, tv boş iş hic gerek yok diyor 😁😁 hatta nasil oluyorsa vakti yetiremiyoruz, bir de tv girse hayatimiza ne yapariz hic bilmiyorum 🤔 ama gelenlerin cenesi de hic durmuyor, tv niye yok, tv siz ev mi olur vs vs

Benim yegenim de 3 yasina kadar tv izlemiyor, telefonu atiyordu simdi ise tv acilmasin kiyameti kopariyor, telefonu alip cizgi film izliyor 🤔 insallah seninki hic istemez... Allah cocuklarimizin yardımcısı olsun 🤲

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Bunlari biraz da bizler yapiyoruz maalesef ☹️
Eskiden tv yoktu, cok kanal yoktu, buyukleirn tek eglencesi komsuluk ve cocuklardi. Benim evimde tv m yok, su telefon da olmasa cocugumla belki de daha iyi ilgilenirim. Simdilerde telefonu bile birakmaya niyetleniyorum( telefon derken bi buraya giriyorum bir de whatsapp. Sosyal medya hesaplarim da yok). Cocugumla ilgilenmekten daha cok zevk alacagimi dusunuyorum.
Biz nekadar engel olup izletmesek de zaman teknoloji zamani evde izlemese nene evlerinde izliyor yada başka yerlerde bugün izlemese yarin okul ortamında izleyecek Biz bile telefonla büyümediğimiz halde telefon TV meraklısı olduysak küçücük çocuklara ne denebilirki

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Biz nekadar engel olup izletmesek de zaman teknoloji zamani evde izlemese nene evlerinde izliyor yada başka yerlerde bugün izlemese yarin okul ortamında izleyecek Biz bile telefonla büyümediğimiz halde telefon TV meraklısı olduysak küçücük çocuklara ne denebilirki
Ben dedigimi anlatamadim sanirim. Evet nene evinde, komsu evinde, akraba evinde goruyorlar ama gittiklerinde 1-2 saat... Kendi evinde olmasi daha farkli oluyor... Tamamen koruyamayiz ama elimizden geleni yapabiliriz bacim... Hee dedigimi herkes yapmali da değil derdim, eskiden boyleydi ve bu yuzden elimden geldigince korumaya calisiyorum ben.... Daha fazlasi elimden gelse emin olun yaparim da...
Neden boyleler denilince eskiden degildi denilince sebepler bunlar diyorum... Bu devirde artik kimse kendini sonsuz kapatamiyor teknolojiye... Allah hepimize yardim etsin.

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Yok
Ben dedigimi anlatamadim sanirim. Evet nene evinde, komsu evinde, akraba evinde goruyorlar ama gittiklerinde 1-2 saat... Kendi evinde olmasi daha farkli oluyor... Tamamen koruyamayiz ama elimizden geleni yapabiliriz bacim... Hee dedigimi herkes yapmali da değil derdim, eskiden boyleydi ve bu yuzden elimden geldigince korumaya calisiyorum ben.... Daha fazlasi elimden gelse emin olun yaparim da...
Neden boyleler denilince eskiden degildi denilince sebepler bunlar diyorum... Bu devirde artik kimse kendini sonsuz kapatamiyor teknolojiye... Allah hepimize yardim etsin.
Yok canim ben anladim nedemek istediğini amin

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Benimki hepsini ee seviyor 🤣🤣🤣 hele bensiz aslaaa aynen çocukla çok zor gerçekten canım hiç deme insallh öyle kalırlar ya inşallah canım benim 🤗😉 bnde buraya giryrm onun dışında çocuk iş çocuk iş döngü böyle hep 🤣🤣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimki hepsini ee seviyor 🤣🤣🤣 hele bensiz aslaaa aynen çocukla çok zor gerçekten canım hiç deme insallh öyle kalırlar ya inşallah canım benim 🤗😉 bnde buraya giryrm onun dışında çocuk iş çocuk iş döngü böyle hep 🤣🤣
Bizde de iki TV var birisi bnmki intrtli TV plus var Netflix YouTube vs var içinde akşam ona bakıyoruz gündüz kaynnmlrmkine 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.