Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bebeğimin bağışıklığı güçlendirmek için ne yapmalıyım ne yedirmeliyim bronşit olduğunda küçük bir soğukta hemen öksürüyor ne yedirmeliyim❤💐
Canım bronsitin çözümü yok. Bende bebkken gecirmisim 32 yaşındayım hala usutunce boğmaca öksürük geliyor. Onun tek çaresi o kadar ilerlemeden durdurmakti
Canım bronsitin çözümü yok. Bende bebkken gecirmisim 32 yaşındayım hala usutunce boğmaca öksürük geliyor. Onun tek çaresi o kadar ilerlemeden durdurmakti
Aslında canım o kadar çok şiddetli bir öksürüğü yoktu burnu sürekli tıkalıydı sürekli serum suyuyla burnunu açıyordum ama meğersem demek ciğerlerine inmiş ve bir gece boğulurcasına öksürüyordu doktora götürdüğümüzde bronşit olmuştu Geçmiş olsun canım sana da inşallah Benim oğlumun ki geçer çünkü genelde 1 yaşından sonra 2 yaşından sonra mı geçiyormuş
Çok geçmiş olsun canım bı hafta önce benimde oğlum çok aşırı öksürüyordu doktora götürdüm ciğerleri dolmuş dedi buhar almadan da iyileşmez dedi buhar verdik bı gmhafts şükür düzeldi ama köye bayrama geldik yine öksürüğü başladı anlamadım gitti
Çok geçmiş olsun canım bı hafta önce benimde oğlum çok aşırı öksürüyordu doktora götürdüm ciğerleri dolmuş dedi buhar almadan da iyileşmez dedi buhar verdik bı gmhafts şükür düzeldi ama köye bayrama geldik yine öksürüğü başladı anlamadım gitti
Yani kolay kolay geçmiyor dikkat etmelisin benim yeğenim 7 8 aylıkken hastanede yattı 1 hafta bronşit yüzünden şuan 6 yaşında geçen hasta olmuştu bronşiti tekrardan kendini göstermiş dedi doktor dikkat et terli bırakma birde pekmez filan sulandırıp ver hep doğal şeyler bünyeyi güçlendirir birde herşeyi yedir et tavuk süt ürünleri