Sorum var Bebeğimin kafası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticenin Annesi tarafından oluşturulan Bebeğimin kafası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,350 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğimin kafası
Konbuyu başlatan Haticenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar detaylı ultrasona girdim kafası biraz büyük dedi kendi doktorum a salı gidecem bir şey olur mu bilmiyorum
Olmaz canım merak etme gelişimi 2 hafta geç yada ileri olması sorun teşkil etmiyor belki genetik olabilir siz de de benim oğlumun da kafası 2 hafta ileri mesela ama doktorum bir sorun yok normal bir şey dedi. Sizde kaç haftalık bir ilerilik var

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar detaylı ultrasona girdim kafası biraz büyük dedi kendi doktorum a salı gidecem bir şey olur mu bilmiyorum
Canim sorun olsaydi soylerdi zaten kafasi buyuk diyen doktor hemsire yada usgsini yapan kisi . Makinayla olcuyolar sonucta fifti fidti bir olcum olmuyor . Belki ilerleten haftalarda normale donucek boyle seyler normal .. haaa bir ihtimal kafasinin buyuk olusu normal doguma engell olabilir 🤷. Benim oglumda koca kafaliydi 😂😂😂😂 hala koca kafali 😂😂😂😂

Haticenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bazende öyle dedikleri halde doğduğunda normal oluyo genetikte olabilir sağlıklı ise sorun etme
Sağlıklı dedi canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum gelişimde 3 hafta fark olduğu taktirde sorun teşkil ediyor. Benim oğlanın da kafası büyük bazen genetik olabiliyor
Gelişimi sağlıklı dedi zaten canim

Kuzum gelişimde 3 hafta fark olduğu taktirde sorun teşkil ediyor. Benim oğlanın da kafası büyük bazen genetik olabiliyor
Gelişimi sağlıklı dedi zaten canim
Canim sorun olsaydi soylerdi zaten kafasi buyuk diyen doktor hemsire yada usgsini yapan kisi . Makinayla olcuyolar sonucta fifti fidti bir olcum olmuyor . Belki ilerleten haftalarda normale donucek boyle seyler normal .. haaa bir ihtimal kafasinin buyuk olusu normal doguma engell olabilir 🤷. Benim oglumda koca kafaliydi 😂😂😂😂 hala koca kafali 😂😂😂😂
Evet canım haklısın

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Canım bişi olmaz diyorlar benim gittiğim doktor da böbrek haricinde bebek 1 hafta önde kafasida 2 hafta önce büyük dedi çoğu bebekte oluyormuş ta dedi başka doktorla gorusucem elbet senin gibi ama zaten biliyoruz yanılma payları yüksek 🌹🌹

Hepimizinkimi büyük 🤣

Hepimizinkimi büyük 🤣
Koca kafalı oğlanlar mi gelecek 🤣🤣🤣 yoksa erkek bebek olunca bütün doktorlar mi kafası büyük diyor bilemedim şimdi 🤣

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Olmaz canım merak etme gelişimi 2 hafta geç yada ileri olması sorun teşkil etmiyor belki genetik olabilir siz de de benim oğlumun da kafası 2 hafta ileri mesela ama doktorum bir sorun yok normal bir şey dedi. Sizde kaç haftalık bir ilerilik var
Bnmkide 2hfta geri doktorum senin gibi minnak kafalı olcak dedi😁😁🤲

Tüm sayfalar yüklendi.