Sorum var Bebeğimin kafası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticenin Annesi tarafından oluşturulan Bebeğimin kafası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,351 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğimin kafası
Konbuyu başlatan Haticenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

Crtqb

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar detaylı ultrasona girdim kafası biraz büyük dedi kendi doktorum a salı gidecem bir şey olur mu bilmiyorum
Sıkı ntakibe aldilar beni iki haftada bir gidiyorum 33+4 um ama ya genetik olabilir dediler yada hastaligi olablr dediler suan nedenini onlarda anlamadilar vajinalda baktilar hatta yine belli değil nedeni

Merve taş

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar detaylı ultrasona girdim kafası biraz büyük dedi kendi doktorum a salı gidecem bir şey olur mu bilmiyorum
Canim benim bebeğimin kafası su topluyor ve su topladikcada büyüyor dedi doktorlar ama sen korkma içini ferah tut onların dediği değil Rabbimin dediği olur sen kalbini ferah tut hiçbir şey olmaz inşallah bebeğine

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canım benim ilk gebeligimde de oğluma kafası büyük demişti doktor. Bende üzülüp ağlamıştım kötü birşey var diye. Doktor koca kafalı bebek olucak annesi üzülme bak benimde kafam büyük doktor oldum. Zeki olucak dedi güldük. İçini ferah tut canım. Zaten uzmana göstermiştir birşey olsa Saab derdi merak etme

Tüm sayfalar yüklendi.