Sorum var Bebeğin 3 hafta önden gitmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nazlican44 tarafından oluşturulan Bebeğin 3 hafta önden gitmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 415 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebeğin 3 hafta önden gitmesi
Konbuyu başlatan Nazlican44
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aylanin_annisi

Nazlican44

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben normalde 31+6 günlük gebeyim dün asiri bel ağrısından doktora gittim ve bebeğimin 3 hafta önde olduğunu öğrendim şuan 35 haftalık olmuş benim şeker sorunum vardı fakat endokrinoloji doktorum diyetle takip et hiç sorun olmaz dedi bende öyle yapıyordum ama kadın doğum doktoru şekerin bebeğin aşırı kilo almasına sebep olmuş böyle olursa erken doğum olur dedi ne yapmam lazım bu durumu hiç yaşadınız mı.?

Aylanin_annisi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım korkma bendede aşırı kilo sorğunu var daha 33+3 bebeğim 2600kq olmuş 35 36 haftaymis əvət riskin var ama inşallah zamanında Doğururuz sağ salım kucagimiza alırsız bebisleri yeməyinə çok dikkat et stress yapma meyvə bol ye hamur işlərindən uzak dur inşallah zamanında normal kilosunda dogarlar amin

Nazlican44

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canım korkma bendede aşırı kilo sorğunu var daha 33+3 bebeğim 2600kq olmuş 35 36 haftaymis əvət riskin var ama inşallah zamanında Doğururuz sağ salım kucagimiza alırsız bebisleri yeməyinə çok dikkat et stress yapma meyvə bol ye hamur işlərindən uzak dur inşallah zamanında normal kilosunda dogarlar amin
İnşallah canım ama bende şeker olsugu için meyve çok tuketemiyorum

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Kızlar ben normalde 31+6 günlük gebeyim dün asiri bel ağrısından doktora gittim ve bebeğimin 3 hafta önde olduğunu öğrendim şuan 35 haftalık olmuş benim şeker sorunum vardı fakat endokrinoloji doktorum diyetle takip et hiç sorun olmaz dedi bende öyle yapıyordum ama kadın doğum doktoru şekerin bebeğin aşırı kilo almasına sebep olmuş böyle olursa erken doğum olur dedi ne yapmam lazım bu durumu hiç yaşadınız mı.?
Rebbim.sag salim kucagna almayi nasib etsin

Tüm sayfalar yüklendi.