Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok sancım var canım acile gittim doktor yok kadın doğum izindeydi yarın gidecem çok korkuyorum, karnıma dokunamıyorum bile çok ağrıyor hemen sancı giriyor, belim ayrı bela zaten , bişey olmuş biliyorum hissediyorum ben amin canım rabbim senden de razı olsun inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Komşum da öyle söyledi dedi ayağını kaldır falan, ama dinlenmeye pek fırsatım yok ki , kaç gündür oğlum hasta çok ateşi var kulak enfeksiyonu geçiriyor diğer yandan kaynanam lar falan beş dakika bile olsa dinlenmeye fırsat bulamıyorum, maşallah canım Rabbim bağışlasın inşallah
Amin balım amin
Komşum da öyle söyledi dedi ayağını kaldır falan, ama dinlenmeye pek fırsatım yok ki , kaç gündür oğlum hasta çok ateşi var kulak enfeksiyonu geçiriyor diğer yandan kaynanam lar falan beş dakika bile olsa dinlenmeye fırsat bulamıyorum, maşallah canım Rabbim bağışlasın inşallah
Amin balım amin
Bilmiyorum Ayşem inan çok rahatsızım çok ağrım var rahimde ve karnimda kasılmalar ve sancılar oluyor bişey mi var sence Ayşem gerçekten hiç iyi hissetmiyorum bebeğim hâlâ hareket etmiyor, dört ay bitti beşi yarıladık hala çıt yok
Allah razı olsun inşallah valla canım ilaç verdiler suni sancı düşmesini bekliyoruz
Çok kötüyüm Ayşem nasıl oldu neden oldu anlamıyorum doktor üç haftadır kalbi durmuş dedi
Allah razı olsun inşallah valla canım ilaç verdiler suni sancı düşmesini bekliyoruz
Çok kötüyüm Ayşem nasıl oldu neden oldu anlamıyorum doktor üç haftadır kalbi durmuş dedi
Rabbimin takdiri böyleymiş demek ki kuzum sağlıklı bir gebelik değilmiş demek ki öyle düşün şuan cennet bahçesinde seni bekliyor prenses . Ağrın çok var mı canım
Kuzummm birtanem sakin ol lütfen Rabbim demekki böyle istedi herseyde vardir bir hayır Allahim ali'mize uzun ömür versin.gene olur kuzum rabbim.hayirlisimi versin kendini.birakma