Bebegin önden gitmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Havva.2412 tarafından oluşturulan Bebegin önden gitmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,534 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebegin önden gitmesi
Konbuyu başlatan Havva.2412
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Havva.2412

Kayıtlı Üye
rank
23+3 hamileyim ama bebek 2 hafta önden gidiyor böyle bir durum yaşayan varmı son adet dönemim kesin doktorda benden şeker yüklemesi istedi bağlantısı varmı diye

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
23+3 hamileyim ama bebek 2 hafta önden gidiyor böyle bir durum yaşayan varmı son adet dönemim kesin doktorda benden şeker yüklemesi istedi bağlantısı varmı diye
Ben de şuan 34+6 yıl kuzum oğlum nerdeyse 27. Haftadan beri 2 hafta önde gidiyor geçen hafta kontrolde 33+4 olması lazimkwn 35 çıkıyordu doktora sordum herhangi bir sorun teşkil etmiyor 2 haftayı geçerse sıkıntı demişti ve şeker yüklemem temiz benim bebek iri.
Sende bir şeker yuklmesi yaptır eğer şekerin yoksa bebeğin gelişimi iyidir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bebeğin gelişimine göre bakıyor doktor zaten ultrasondan ona göre karar veriyor yani korkma inşallah bı sorun olmaz

Havva.2412

Kayıtlı Üye
rank
Ben de şuan 34+6 yıl kuzum oğlum nerdeyse 27. Haftadan beri 2 hafta önde gidiyor geçen hafta kontrolde 33+4 olması lazimkwn 35 çıkıyordu doktora sordum herhangi bir sorun teşkil etmiyor 2 haftayı geçerse sıkıntı demişti ve şeker yüklemem temiz benim bebek iri.
Sende bir şeker yuklmesi yaptır eğer şekerin yoksa bebeğin gelişimi iyidir
İnşallah bir sıkıntı olmaz ya çok sağolun

Havva.2412

Kayıtlı Üye
rank
İcini rahat tut kuzum Allah'ın izni ile sıkıntı olmaz dikkat

Bu lafı banada dediler doktorla tartıştım o gün 😂😂 hayır sanki o kadar yasliyiz da adet gününü yanlış bileceğiz ya
Aynen sinir oldum bende sanki onlar yaşamışta😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İcini rahat tut kuzum Allah'ın izni ile sıkıntı olmaz dikkat et Yemene icmene.
Allah razı olsun inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 😊

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aynen sinir oldum bende sanki onlar yaşamışta😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Allah razı olsun inşallah sağlıkla alırız kucağımıza 😊
Cümlemizden razı olsun kuzum rabbim. Sen içini dediğim gibi rahat tut Allah'ım sağ salim vaktinde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.