Bebek arabası🌹🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Bebek arabası🌹🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,021 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek arabası🌹🥰
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rahime BAYAR

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Evet ÖNERİLERİ alayım kızlar hangi özellikler iyi ne olması gerekir uygun ama iyi olan markalar neler 🤔🤔🤔
Kraft süs pansiyon lu tekerlekleri 360 derece dönebilen çift yönlü kullanım olan sırtı kalın olandan aldım ben buraya fotoğraf yükleyemiyorum ama sana Internet ten aynısı fotoğraf aticam canim
Evet ÖNERİLERİ alayım kızlar hangi özellikler iyi ne olması gerekir uygun ama iyi olan markalar neler 🤔🤔🤔
https://www.kraftbaby.com/bebek-ara...UVK4pEFof4F11XajuMRGjFCyq52mWozYaAvfKEALw_wcB pusetsiz olanlardan aldım oğlum da almıştım onu kullanicam zaten bı hastaneden çıkınca bide aşıya giderken kullandım ama bunlar pahalı dersen letgo da da yeni bebek arabasi yazarsan o rafa da farklı modeller var canım

Kraft süs pansiyon lu tekerlekleri 360 derece dönebilen çift yönlü kullanım olan sırtı kalın olandan aldım ben buraya fotoğraf yükleyemiyorum ama sana Internet ten aynısı fotoğraf aticam canim

https://www.kraftbaby.com/bebek-ara...UVK4pEFof4F11XajuMRGjFCyq52mWozYaAvfKEALw_wcB pusetsiz olanlardan aldım oğlum da almıştım onu kullanicam zaten bı hastaneden çıkınca bide aşıya giderken kullandım ama bunlar pahalı dersen letgo da da yeni bebek arabasi yazarsan o rafa da farklı modeller var canım
Teşekkür ederim canım bu konuda hiç bilgim yok ilk gebeliğim😊

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim canım bu konuda hiç bilgim yok ilk gebeliğim😊
Canımsın hayırlı uğurlu olsun ❤️ bak letgo indir oradan yeni bebek araba yaz modelleri bak konumda kendi mahalle ni yap çok uzak yapma yeni olanlara bak korona dolayısıyla çoğu insan sıfır gibi arabalar i satıyor puseti ile pusetsiz satıyorlar mesela 1000 lira yaziyo mutlaka pazarlık yap atıyorum benim bütçem 800 de yada çok beğendin adam 500 yazmış 400 teklif ver yeni gibi sıfır ürün satıyorlar ama baston Bebek Arabası alma onlar 3 4 yaş çocuklar için çadır gibi kumaşı öpüyorum seni canim inşallah içine sinen bir araba alırsın

Canımsın hayırlı uğurlu olsun ❤️ bak letgo indir oradan yeni bebek araba yaz modelleri bak konumda kendi mahalle ni yap çok uzak yapma yeni olanlara bak korona dolayısıyla çoğu insan sıfır gibi arabalar i satıyor puseti ile pusetsiz satıyorlar mesela 1000 lira yaziyo mutlaka pazarlık yap atıyorum benim bütçem 800 de yada çok beğendin adam 500 yazmış 400 teklif ver yeni gibi sıfır ürün satıyorlar ama baston Bebek Arabası alma onlar 3 4 yaş çocuklar için çadır gibi kumaşı öpüyorum seni canim inşallah içine sinen bir araba alırsın
Amin canım çok teşekkür ederim sağolasın ♥️🐞🤲🏻

Canım eşim instagramdan bebegold diye bi marka var ondan sipariş verdi hatta resmini de atayım

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211219-105446_Photos.jpg
    Screenshot_20211219-105446_Photos.jpg
    54.1 KB · Görüntüleme: 156

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bende şu köşede bekliyorum cevapları 🤭🤭
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım eşim instagramdan bebegold diye bi marka var ondan sipariş verdi hatta resmini de atayım
Ne kadara aldınız canım bunu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne kadara aldınız canım bunu
Dur bunu bende yaoayim hemen yemin ederim Hızır gibi yetisiyorsunn her şeye cansın 😍😘
Ağrıların nasıl oldu hala çok ağrın oluyor mu

Tüm sayfalar yüklendi.