Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar,
17 gün sonra doğumum var ama bebek arabası konusunda kararsız kaldık sizler hangi arabalardan memnunsunuz alırken neye dikkat etmeliyim yardımcı olabilir misiniz
Merhaba arkadaşlar,
17 gün sonra doğumum var ama bebek arabası konusunda kararsız kaldık sizler hangi arabalardan memnunsunuz alırken neye dikkat etmeliyim yardımcı olabilir misiniz
Öncelikle yavrunu sağ salim kucağına alırsın inşallah canım bebek arabası hangi marka hangi tip alırsan tekerlerinin büyük olmasına dikkat et malum yollar çok düzgün değil küçük büyük teker bebeğin güvenliği senin kullanımın açısından çok rahat olur
Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben 4baby marka aldım pusetli bebek arabası kullanan arkadaşım önerdi gayet memnun. Şahsen bende sevdim yapboz gibi
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle yavrunu sağ salim kucağına alırsın inşallah canım bebek arabası hangi marka hangi tip alırsan tekerlerinin büyük olmasına dikkat et malum yollar çok düzgün değil küçük büyük teker bebeğin güvenliği senin kullanımın açısından çok rahat olur
Merhaba arkadaşlar,