Sorum var Bebek bakımı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Badegül tarafından oluşturulan Bebek bakımı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 532 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek bakımı
Konbuyu başlatan Badegül
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

Burcuu

Kayıtlı Üye
rank
Bende tektim kuzum küvezden çıktı sarılık oldu bol bol emzirdim saat başı hep alarm kurdum kuzum çok şükür hemenn topladı kendini hiç endişe etme stres yapma kendine sütüne dükkat et stres yaparsan kesilir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Mrb anneler bebeğim birkaç güne küvezden çıkacak ben tekim evde nasıl bakıcam birşey olursa nasıl fark edecem çok endişeliyim sizlerde benim gibi tekmiydiniz... Çok korkuyorum acaba aranızda bunun üstesinden gelen varmıydı?
Kuzum inan ki tek başına olunca daha iyi bakarsın kafan daha rahat olur öbür türlü herkes bişey söyler söyle yap böyle yap kendi doğrunu bile unutursun bebeği doyur altını değiştir koy beşiğine kendi kendine uyusun Allah yardım ediyor bir şekilde

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Mrb anneler bebeğim birkaç güne küvezden çıkacak ben tekim evde nasıl bakıcam birşey olursa nasıl fark edecem çok endişeliyim sizlerde benim gibi tekmiydiniz... Çok korkuyorum acaba aranızda bunun üstesinden gelen varmıydı?
Canım bende tek baktım kimseyi istemedim yanım da ama sanki 10 çocuk bakmış gibiydim ilk defa alt almama rağmen gayet tecrübeliydim 🤣 hiç birşey olmaz Allahın izniyle hiç kötüyü çağırma. Emzir omzuna al gazını çıkar yan yatır Allah yardım eder 🥰🌺

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Hiç korkma . Sen güçlü bir annesin tabii ki üstesinden gelirsin. Eğer ki evin büyük ise içinin rahat etmesi için görüntülü telsiz almanı tavsiye ederim. En azından takip etmen kolay olur. Kaç haftalık doğdu bebeğin? Neden kuvezde kaldı ? Bir de tek değilsin eşin vardir o sana destek olur inşallah. Sağlık konusunda endişe etme 112 yi bile arasan Dr Lara bağlanıp sorup içini rahat edebilirsin. Besleme konusu ise o uyudukca sende uyursun bol su içersin 15 günü rahat geçer zaten. Sonra da alışırsın. Allah'ın izniyle sen kendine inan su gibi zaman akar gider
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum inan ki tek başına olunca daha iyi bakarsın kafan daha rahat olur öbür türlü herkes bişey söyler söyle yap böyle yap kendi doğrunu bile unutursun bebeği doyur altını değiştir koy beşiğine kendi kendine uyusun Allah yardım ediyor bir şekilde
Hiç sorma . 10 gün sonra anneme de kayınvalideme de siz dinlenin çok yoruldunuz ben sizi çağırırım dedim düşün artik.

Badegül

Kayıtlı Üye
rank
Hiç korkma . Sen güçlü bir annesin tabii ki üstesinden gelirsin. Eğer ki evin büyük ise içinin rahat etmesi için görüntülü telsiz almanı tavsiye ederim. En azından takip etmen kolay olur. Kaç haftalık doğdu bebeğin? Neden kuvezde kaldı ? Bir de tek değilsin eşin vardir o sana destek olur inşallah. Sağlık konusunda endişe etme 112 yi bile arasan Dr Lara bağlanıp sorup içini rahat edebilirsin. Besleme konusu ise o uyudukca sende uyursun bol su içersin 15 günü rahat geçer zaten. Sonra da alışırsın. Allah'ın izniyle sen kendine inan su gibi zaman akar gider
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hiç sorma . 10 gün sonra anneme de kayınvalideme de siz dinlenin çok yoruldunuz ben sizi çağırırım dedim düşün artik.
35+6 da doğdu sancıyla gittim bebeğim plasentadan ayrılmış acil sezeryan oldum solunum sıkıntısı var bugün 5 gün oldu doktor umutlu konuştu çok özledim kızımı kuçağıma almak için tenine dokunmak için can atıyom aynı zamanda çokta korkuyom birşey olur diye

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank

Bende tektım tek baktım tek banyo yaptırdım kimse gelmedi kimseyi de çağırmadım açıkçası boşver endişelenme bebeğine senden daha iyi bakabilecek kimse yok

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Aslında kndime güveniyodum ama etrafımdakiler güvenimi yediler sanki
Sen kendine güvenmek zorundasın anne olmak öyle kolay değil kolay olsaydı rabbim bazı anne adaylarını evlatlarıyla sınamazdı, rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 🤲🏻 Ama herkesin sınavı başka. Sen kendine güven o minik bebeğinin sana ihtiyacı var onun senden başkasına ihtiyacı yok

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar