Bebek bezi önerileriniz nelerdir ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde ... tarafından oluşturulan Bebek bezi önerileriniz nelerdir ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,086 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Bebek bezi önerileriniz nelerdir ?
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ipekdilan123

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler güzel anneler.Yenidoğan bebekler için en iyi bez pişik yapmayan sizce hangisi.Ben hep prima kullandım.Sizin bir tavsiyeniz varmı.♥️♥️♥️
Kuzum bebisin cildine bağlı pisik durumu.sadece şunu soyleyim ben ıslak mendil kullanmadım çocuklarında bir tas ılık şu ve oyasiz tulbentle sildim altlarını bide pısık kremini doğdukları andan itibaren kullandim müsade etmedim pisige

...

Moderator
Mod
rank
Sleppy kullanıyorum ben canım cok memnunum ama fiyatları pahalanmış o yuzden degıstırecem bezi prima premınyum care kullan arkadaşlar da paranıza yazık beze o kadar para verene kadar Baska ihtiyacını alırsınız bence prima ile baslarsanız hep onu kullanmak gerekiyor genelde sonra Baska bez bebege pısık yapıyor buyudugu zaman da bez sayısı azalıp fiyat daha da artacak daha uygun bir bez ile baslayın bence yazık gunah 🤗
Molfix pure & soft yenidoğan baya indirime girmiş trendyolda baktım.46 tanesi 40 tl.Denemelik ondan sipariş verdim canım.Yorumlarıda okudum olumlu.inşaAllah pişik yapmaz 😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum bebisin cildine bağlı pisik durumu.sadece şunu soyleyim ben ıslak mendil kullanmadım çocuklarında bir tas ılık şu ve oyasiz tulbentle sildim altlarını bide pısık kremini doğdukları andan itibaren kullandim müsade etmedim pisige
Bende ilk zamanlar sulu pamukla siliyorum canım.evet hassas ciltli olan bebekler daha çok pişik oluyor.Molfix pure soft sipariş verdim.fiyatı indirimdeydi.Bakalım nasıl olacak.Birde hangi pişik kremi kullandın kuzum.😘

Son düzenleme:

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Molfix pure & soft yenidoğan baya indirime girmiş trendyolda baktım.46 tanesi 40 tl.Denemelik ondan sipariş verdim canım.Yorumlarıda okudum olumlu.inşaAllah pişik yapmaz 😊

Bende ilk zamanlar sulu pamukla siliyorum canım.evet hassas ciltli olan bebekler daha çok pişik oluyor.Molfix pure soft sipariş verdim.fiyatı indirimdeydi.Bakalım nasıl olacak.Birde hangi pişik kremi kullandın kuzum.😘
İnsallah canım 46 tanesi 6 gunluk bez oluyor yeni dogdugunda 7 8 kere kaka yapıyor canim

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank

Canim bepantol kullandım o bitersde beyaz vazalin kullandım hep

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar