Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oğlumda Prima ile başladım ama pişik yaptı sonra Molfix e geçtim o çok iyiydi primanin emiş gücü de çok güzel etrafımda herkes şaşırdı ben bezi çok tutan biride değildim günde 10 tane bez atardım her bebeğin popişi farklı
Bende canbebe kullandim kizim da simdi gene canbebe kullanicam pişik sizdirma yapmiyor emiciliğide çok iyi beze çok fazla paralar vermeye gerk yok bence
Oğlumda hemen her bezi denemiştim sonrasında sleepyle devam ettik şimdi de sleepy kullanmaya devam ederim tabiki her bebek aynı olmayabilir pisik fln olursa oglumdaki gibi deneyimleyerek bir tercih yaparım
Oğlumda hemen her bezi denemiştim sonrasında sleepyle devam ettik şimdi de sleepy kullanmaya devam ederim tabiki her bebek aynı olmayabilir pisik fln olursa oglumdaki gibi deneyimleyerek bir tercih yaparım
Ben coknuyguna aldım trendyoldan 420 tanesi 210₺ di tereddut ettim bende ucuzuma geldi diye devam edeceğim dokusunda çok yumuşak tavsiye ederim am senin bebeğe gelir mi bilemem düşün yani benim bebeğimi Prima pişik yapmıştı
Ben coknuyguna aldım trendyoldan 420 tanesi 210₺ di tereddut ettim bende ucuzuma geldi diye devam edeceğim dokusunda çok yumuşak tavsiye ederim am senin bebeğe gelir mi bilemem düşün yani benim bebeğimi Prima pişik yapmıştı
Sleppy kullanıyorum ben canım cok memnunum ama fiyatları pahalanmış o yuzden degıstırecem bezi prima premınyum care kullan arkadaşlar da paranıza yazık beze o kadar para verene kadar Baska ihtiyacını alırsınız bence prima ile baslarsanız hep onu kullanmak gerekiyor genelde sonra Baska bez bebege pısık yapıyor buyudugu zaman da bez sayısı azalıp fiyat daha da artacak daha uygun bir bez ile baslayın bence yazık gunah