Bebek bezi önerileriniz nelerdir ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde ... tarafından oluşturulan Bebek bezi önerileriniz nelerdir ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,086 kez görüntülenmiş, 50 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Bebek bezi önerileriniz nelerdir ?
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ipekdilan123

...

Moderator
Mod
rank
Cnm bebeğin doğdu mu ki
Daha doğmadı canım.Hastane çantamda hazır bulunsun istiyorum.☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Premium care en hosuma gidendi sleepy sonra canım 💖
Tamam canım sağol☺️

Baby turco canım çok tereddur ederik aldım ama çok çok çok memnun kaldım
İlk defa duydum canım.Marketlerde varmı☺️

İlk oğluma prima kullandım kızım içinde prima premium care aldım canım 💞
Tamam canım sağol☺️

Pampers premium care kullanmayı düşünüyorum , eltim tavsiye etti memnun kalmış
Sağol canım☺️

Canbebe kullanıyorum kuşum oqlumdada kullanmıştım 2yil. Simdi kısımda kullanıyorum sızma yada pişik yapmıyor yaşamadım
Teşekkür eferim canım☺️

Oğlumda Prima ile başladım ama pişik yaptı sonra Molfix e geçtim o çok iyiydi primanin emiş gücü de çok güzel etrafımda herkes şaşırdı ben bezi çok tutan biride değildim günde 10 tane bez atardım her bebeğin popişi farklı 🤗
Tamam canım sağol☺️

Bende canbebe kullandim kizim da simdi gene canbebe kullanicam pişik sizdirma yapmiyor emiciliğide çok iyi beze çok fazla paralar vermeye gerk yok bence
Teşekkür ederim canım☺️

Canım doğduğundan beri sleepy kullanıyorum çok memnun kaldım
Sağol canım☺️

Prima Premium Care.
Sağol canım☺️

Son düzenleme:

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler güzel anneler.Yenidoğan bebekler için en iyi bez pişik yapmayan sizce hangisi.Ben hep prima kullandım.Sizin bir tavsiyeniz varmı.♥️♥️♥️
Oğlumda hemen her bezi denemiştim sonrasında sleepyle devam ettik şimdi de sleepy kullanmaya devam ederim tabiki her bebek aynı olmayabilir pisik fln olursa oglumdaki gibi deneyimleyerek bir tercih yaparım

Hatice❤️Ayşe Selen

Kayıtlı Üye
rank
Gercekmi ya ben yenidoğan bebek için beby turco aldım çok teretute kaldım 60li aldım çabuk bitsin sleepy alım diye ama güzel se eğer devam ederim 🥰
Ben coknuyguna aldım trendyoldan 420 tanesi 210₺ di tereddut ettim bende ucuzuma geldi diye devam edeceğim dokusunda çok yumuşak tavsiye ederim am senin bebeğe gelir mi bilemem düşün yani benim bebeğimi Prima pişik yapmıştı 😬😬

Ben coknuyguna aldım trendyoldan 420 tanesi 210₺ di tereddut ettim bende ucuzuma geldi diye devam edeceğim dokusunda çok yumuşak tavsiye ederim am senin bebeğe gelir mi bilemem düşün yani benim bebeğimi Prima pişik yapmıştı 😬😬
Daha doğmadı ama denerim olmazsa sleepy alırım bütün bezleri kalite kontrol yaparız 🤣🤣

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler güzel anneler.Yenidoğan bebekler için en iyi bez pişik yapmayan sizce hangisi.Ben hep prima kullandım.Sizin bir tavsiyeniz varmı.♥️♥️♥️
Sleppy kullanıyorum ben canım cok memnunum ama fiyatları pahalanmış o yuzden degıstırecem bezi prima premınyum care kullan arkadaşlar da paranıza yazık beze o kadar para verene kadar Baska ihtiyacını alırsınız bence prima ile baslarsanız hep onu kullanmak gerekiyor genelde sonra Baska bez bebege pısık yapıyor buyudugu zaman da bez sayısı azalıp fiyat daha da artacak daha uygun bir bez ile baslayın bence yazık gunah 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar