Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk çocuğumdada öyle yapmıştım şimdide öyle yapıyorum herşey ateş pahası kızlar gerçekten bebek deterjanına cildinde bivsorun olmadığıı müddetçe para vermeyin bence yazık
Canim benim onceden sanki ozel sabunmu kullaniyorlardi bende hep doğduğundan beri kendi camasirlarimizla ayni sabunla yikiyorum yani okadar incelersek bu devran zor döner tatlim
Ben normal deterjanla yikiyorum almadim bebek deterjani.ne ya ayni hepsinde kimyasal var cok gereksiz buluyorum detarjani makinaya az koymaniz isi ayarini yükseltmeniz yeterli gayette guzel oluyo hic bir şeyde olmuyo çok şükür.
CaNM ne çabuk bitti seninki ben Dalin aldım sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım haftada bir olmadı 2 kere yıkıyorum bebeğin çamaşırlarını biriktirip öyle yikiyom 3 aya girecem daha bugün bitti valla ölçüsüne göre koyuyom bide ben bebek alışverişi yaptığım zaman almıştım kampanya vardı yumuşatıcı ve sıvı deterjan 110 TL ye aldım civilden ...
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ne kadarlık aldın kucukmuydu senin deterjanın acaba yada gunlukmu yikiyon bebeğin çamaşırlarını misal ben biriktiriyom hepsini bir yikiyom hem kolay oluyo öyle tavsiye ederim
CaNM ne çabuk bitti seninki ben Dalin aldım sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım haftada bir olmadı 2 kere yıkıyorum bebeğin çamaşırlarını biriktirip öyle yikiyom 3 aya girecem daha bugün bitti valla ölçüsüne göre koyuyom bide ben bebek alışverişi yaptığım zaman almıştım kampanya vardı yumuşatıcı ve sıvı deterjan 110 TL ye aldım civilden ...
Bende bebeğin kiyafetlerini biriktiriyom haftada 1 yada 2 kere yikiyom
Bende bebeğin kiyafetlerini biriktiriyom haftada 1 yada 2 kere yikiyom
Ne kadarlık aldın kucukmuydu senin deterjanın acaba yada gunlukmu yikiyon bebeğin çamaşırlarını misal ben biriktiriyom hepsini bir yikiyom hem kolay oluyo öyle tavsiye ederim
Bende civilden aldım üzerinde kaç yikamalik yazıyordu ona göre kapak ölçeğine göre koydum benimkide yeni bitti işte hafta sonu benimde almam lazım kampanya li bulursam hemen Alaçam bende gülüm