Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba güzel anneler benim kızım beş aylık doktor egzama olduğunu söyledi mini dolin diye bir nemlendirici vücut losyonu verdi ama günde kaç defa kullanmamız gerekiyor sormayı unutmuşuz kullanan var mı acaba
Anladım kuzum çok geçmiş olsun benim kızımın kaşlarıda hafif deri döküntüsü var gibiydi tırnakla kaşırsın hafif beyaz deri çıkar ya öyle dedim benim kızımda damı var diye düşündüm cnm
Doktor bize 5 günlük bi tedavi süreci verdi bir damla verdi kızarık yerlerine bir kaç damla sürüp masaj yapıyorduk önce kızarıklıklar geçsin sonra losyonu kullan dedi şampuanını değiştirdi ama losyon kaç defa sormayı unutmuşum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Merhaba güzel anneler benim kızım beş aylık doktor egzama olduğunu söyledi mini dolin diye bir nemlendirici vücut losyonu verdi ama günde kaç defa kullanmamız gerekiyor sormayı unutmuşuz kullanan var mı acaba