Bebek eksikleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ezgyldrrm tarafından oluşturulan Bebek eksikleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 735 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek eksikleri
Konbuyu başlatan Ezgyldrrm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Güzel annelerim iyi geceler. Şuan 28 haftalık, Rabbim nasip ederse Mayıs'ta oğlumun doğumu 🙏🏻 ilk gebeliğim kendim için ve bebek için almam gerekenleri bana söyler misiniz? Çok eksiğimiz var artık toplu şekilde tamamlamak istiyoruz

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Güzel annelerim iyi geceler. Şuan 28 haftalık, Rabbim nasip ederse Mayıs'ta oğlumun doğumu 🙏🏻 ilk gebeliğim kendim için ve bebek için almam gerekenleri bana söyler misiniz? Çok eksiğimiz var artık toplu şekilde tamamlamak istiyoruz
20 li hastane çıkışı,puset,polar battaniye,nohut battaniye şuanlık alındı canım bende tamamlıyorum yavaştan 🧡

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Herşey her geçen gün daha da çok pahalı oluyor bende toplu alacaktım şimdi ufaktan alıyorum ilk önce hastane çıkışı bez biberon pişik önleyici Krem şampuan kısacası doğum çantasına koyulacak eşyaları al ben liste yapıyorum hergun yeni bişey ekliyorum malum ilk çocuk eksik alınacak bitmez 😂😂bebek hemen büyüyor kıyafete ağırlık verme derim

Tüm sayfalar yüklendi.