Sorum var bebek görünmedi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gamzooooş tarafından oluşturulan bebek görünmedi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,242 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bebek görünmedi
Konbuyu başlatan gamzooooş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gamzooooş

....

Kayıtlı Üye
rank
merhaba kızlar bugün kontrlüm vardı sat göre suan 5+6 haftalık hamileyim ve karından muanede ultrasyonda sadecee kese ve yolk kesesi göründü ama benek görünmedi ? doktor haftaya gel dddi böle bi durumu yasayan varmı yolk kesesi var ise boş gebelik olması mümkünmü ?
Aynı durumu ilk gebeliğim de yaşadım 6+3 günden sonra görünüyor endişelenme😉

D

Drn

Guest
Üç hafta önce aynı sıkıntıyı bana yaşattılar. 6+2 de kese var icinde hicbr olusum yok denildi. Vajinal muayne yaptı dr yine bişeyok. Dayanamadım özele gittin kalp atısını bile duydum. Devletteki makinelerde kötü dr larda cok iyi deil malesef. Ama senin haftanda dha yeni 6 dan sonra görülür herşey stres yapma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman kesem görün bebek görünmedi. Dış gebelik denildi hatta çocuk tutunamamış denildi. 1 hafta beklettiler. 1 gafta sonra başka doktora gittim diğer doktordan memnun kalmadığım için bebeğimde kesemde gözüktü 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür şimdi 10. Haftamızdayız ❤️

Son düzenleme:

gamzooooş

Kayıtlı Üye
rank
Üç hafta önce aynı sıkıntıyı bana yaşattılar. 6+2 de kese var icinde hicbr olusum yok denildi. Vajinal muayne yaptı dr yine bişeyok. Dayanamadım özele gittin kalp atısını bile duydum. Devletteki makinelerde kötü dr larda cok iyi deil malesef. Ama senin haftanda dha yeni 6 dan sonra görülür herşey stres yapma
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim zaman kesem görün bebek görünmedi. Dış gebelik denildi hatta çocuk tutunamamış denildi. 1 hafta beklettiler. 1 gafta sonra başka doktora gittim diğer doktordan memnun kalmadığım için bebeğimde kesemde gözüktü 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Çok şükür şimdi 10. Haftamızdayız ❤️
ay bende bugün gidicm herşey icin hayrlısı olur inşallah 🤲 ama banada hala görünmedi bilmem ne derse bir hafta daha beklerim başka doktor dedigin gibi giderim

Tüm sayfalar yüklendi.