Bebek haftası

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Doğum Hikayeleri kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Bebek haftası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,706 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Doğum Hikayeleri
Konu Başlığı Bebek haftası
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Dilek4747

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler canlarım 😘
Nasılsıniz nasıl gidiyor umarım hepiniz iyisinizdir
Sizlere bişey danisacaktim
Şimdi ben ilk gebeliğimde kızımı 40+ 0 da doğurmuştum
Genel olarak söyleşilerde duyduğum kadarıyla ilk doğum kaçıncı haftada ise ikinci filanda o haftalarda olurmuş
Benim merak ettiğim iki veya daha fazla çocuğu olanlar kaçıncı haftalarda doğum yaptınız tüm gebeliklerinizde
Mrb cnm ben ilk oğlumda 40+0 doğum yaptım ve ikinci oğlum da 38+5 doğum yaptım ama bence alakasız diye düşünüyorum normal doğum belirsizdir

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Mrb cnm ben ilk oğlumda 40+0 doğum yaptım ve ikinci oğlum da 38+5 doğum yaptım ama bence alakasız diye düşünüyorum normal doğum belirsizdir
Merhaba kuzum çok sağol teşekkür ederim ❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bilmiyorumki canım bende ilk defa senden duydum başkasını bilmemde bende tutmuş demekki🤭
Yaaa aynı haftalarda mi doğdu seninkiler

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı geceler canlarım 😘
Nasılsıniz nasıl gidiyor umarım hepiniz iyisinizdir
Sizlere bişey danisacaktim
Şimdi ben ilk gebeliğimde kızımı 40+ 0 da doğurmuştum
Genel olarak söyleşilerde duyduğum kadarıyla ilk doğum kaçıncı haftada ise ikinci filanda o haftalarda olurmuş
Benim merak ettiğim iki veya daha fazla çocuğu olanlar kaçıncı haftalarda doğum yaptınız tüm gebeliklerinizde
Sag salim kucağına almayi nasip etsin rabb'im 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.