Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk gebelikse normal canım düzenli olmuyor hareketleri tatlı birşeyler yiyip dinlen diyorlar çok yorulduysan hareket ediyordur ama sen hissetmiyor da olabilirsin için rahat edecekse pazartesi bir sağlık ocağına yada hastaneye gidip kontrol et
İlk gebelikse normal canım düzenli olmuyor hareketleri tatlı birşeyler yiyip dinlen diyorlar çok yorulduysan hareket ediyordur ama sen hissetmiyor da olabilirsin için rahat edecekse pazartesi bir sağlık ocağına yada hastaneye gidip kontrol et
Cnm bende 20 li haftalarda 2 gün hissetmemistim. Ama ben baya yormustum kendimi disarisi, temizlik, alisveris derken. İki gun aklim cikti neden hareket yok diye. Sonra dinlenince baslamisti şükür. Sende uzan dinlen tarli birseyler ye bakalim cnm
Tatlida yiyorum uzanip dinleniyorum surekli iki gun once hafif hafif kioirdanma oluyodu 2 gundir hic yok cok korkuyorum kontrolumede var daha saglik ocagi 20.haftada bakarmi bizimki biraz antika
Tatlida yiyorum uzanip dinleniyorum surekli iki gun once hafif hafif kioirdanma oluyodu 2 gundir hic yok cok korkuyorum kontrolumede var daha saglik ocagi 20.haftada bakarmi bizimki biraz antika
Sol tarafiniza yatinn öyle kan akışı bebeğe daha çok gidiyo solda daha çok rahat ediyo hem sende öyle rahat edersin korkma bişey olmamıştır olsa vücut bir tepki verir leke gelir ateş kusma bişey olur illaki pekmez falan iç karnına dokun pıt pıt hareket eder illaki
Korkma bişey olmazmış tır yinede için rahat etsin sağlık ocağına git yarın kalp atışına baksınlar cihaz kötüde olsa zaten senin merak ettiğin azda olsa kalp sesi duymak dinletirler bişey olmaz korkma dediğim gibi olsa vücut belli eder at ağır ateş olur kusman olur öyle ağrıyla kalmaz yani
Korkma bişey olmazmış tır yinede için rahat etsin sağlık ocağına git yarın kalp atışına baksınlar cihaz kötüde olsa zaten senin merak ettiğin azda olsa kalp sesi duymak dinletirler bişey olmaz korkma dediğim gibi olsa vücut belli eder at ağır ateş olur kusman olur öyle ağrıyla kalmaz yani
Öksürüğün atlatmaya çalış biran önce bal karabiber karıştır ye viks vazelin falan sür döşüne sıcak havlu falan koy çocuklarda da böyle ayak altına viks sürüp yatınca geciriyoda sizde deneyin geçer belki viks sür çorap giy yat