olabilir belkide insan endişelenio hemenBelki siz çok yormuşsunuzdur kendinizi ozamanda hareket etmez
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
bilmiyorum ki anlamadım bişe zaten daha yeni yeni hissetmeye başlamıştım oda bu gün hareketsiz olunca şaşırdım ilk gebeligim çok hareketliydi buda çok sakin kafam karışıyogeçen hafta aynısını bende yaşadım hareketli bebeğim biranda kesildi karnım yumuşadı. acile gittim hemen baktılar hareketli ama sen hissetmiyorsun dediler.sanırım bu haftalar sadece tekmeler hissediliyor.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
bilmiyorum ki anlamadım bişe zaten daha yeni yeni hissetmeye başlamıştım oda bu gün hareketsiz olunca şaşırdım ilk gebeligim çok hareketliydi buda çok sakin kafam karışıyogeçen hafta aynısını bende yaşadım hareketli bebeğim biranda kesildi karnım yumuşadı. acile gittim hemen baktılar hareketli ama sen hissetmiyorsun dediler.sanırım bu haftalar sadece tekmeler hissediliyor.
Vala bende 23 haftalık hamileyim bu 2 gündür hiç hareket etmiyor bende anlamdım nie öyle oluyor
valla bende anlamdım Bi gün iyi Bi gün sessiz bu sefer kafam karışıyoVala bende 23 haftalık hamileyim bu 2 gündür hiç hareket etmiyor bende anlamdım nie öyle oluyor
Son düzenleme: