Bebek Hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ikizler annesi tarafından oluşturulan Bebek Hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,751 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek Hareketleri
Konbuyu başlatan Ikizler annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ikizler annesi

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Sen benim canımsın ❤ yusufumuzu da alacaksin sag saglim kucagina hersey cok guzel olacak korkma telas yapma dualarm sennle esin de gelecek insallah dogumdan sonra bebegin dogunca sana eğlence çıkacak onunla vakit cok hizli gececek😇
Cok tewekur ederim canim benim allah razi olsun guzel sozlerin icin ay duygulandim yaa 🥺🥺 ewimin gelmeyeceyini daha eskisi gibi cokda kafama takmiyorum cunki yoruldum her weyden sadece sag salim Yusifi alim qucagima ondan sonra o aytenin esil yuzunu gorecek bakalim ben kalirmiyim daha burda o nereye bende oraya rabim guc kuvvet versin bawarim canim benimde hep dualarimdasin yeminle sag salim al kucagina sende bende hepimiz bawka bi wey istemem allahdan♥️🤲🏻💋

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Cok tewekur ederim canim benim allah razi olsun guzel sozlerin icin ay duygulandim yaa 🥺🥺 ewimin gelmeyeceyini daha eskisi gibi cokda kafama takmiyorum cunki yoruldum her weyden sadece sag salim Yusifi alim qucagima ondan sonra o aytenin esil yuzunu gorecek bakalim ben kalirmiyim daha burda o nereye bende oraya rabim guc kuvvet versin bawarim canim benimde hep dualarimdasin yeminle sag salim al kucagina sende bende hepimiz bawka bi wey istemem allahdan♥️🤲🏻💋
Benim arkamdan da senin dogumun var allahin izniyle çiçeğim 😇 rabbim bi avazda kurtarsın ❤

Duygu sivas

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün tam 33 haftalik olcam sanki bebegimin hareketlerinde yavaşlama azalma var normal mi acaba daha bikac gun once cok sert tekmeler atarken simdi sadece kaymalarını hissediyorum benim haftamda olan arkadaslar ozellikle durumunuzu belirtirmisiniz
32 haftamdayim erkek cinsiyet 3 gebeliğin benim bebeğimde çok hareketli bnm.midem çok yanıyor gaz problemim çok ve kramp ve ağrım oluyor

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
32 haftamdayim erkek cinsiyet 3 gebeliğin benim bebeğimde çok hareketli bnm.midem çok yanıyor gaz problemim çok ve kramp ve ağrım oluyor
Aynııı benn😂🤦‍♀️ gaz,kramp,agri ve mide yanmasi😖😖
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Az kalmis sık disini kuşum🤭

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bugün tam 33 haftalik olcam sanki bebegimin hareketlerinde yavaşlama azalma var normal mi acaba daha bikac gun once cok sert tekmeler atarken simdi sadece kaymalarını hissediyorum benim haftamda olan arkadaslar ozellikle durumunuzu belirtirmisiniz
Illa bir olumsuzluk olucak diye birsey yok.. annenin yasadigi hastaliklar, duygu durumu.. bebegin yerinin daralmasi.. hersey etkileyebiliyor.. ama sizi cok tedirgin edici bir durumda kalirsaniz doktorunuzdan bir kontrol rica edebilirsiniz.. cikolata yediginizde uzanip dinlendiginizde karniniza ufak dokunuslar yaptiginizda genelde geri tepki alirsiniz cok buyuk bir oranda :)

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Illa bir olumsuzluk olucak diye birsey yok.. annenin yasadigi hastaliklar, duygu durumu.. bebegin yerinin daralmasi.. hersey etkileyebiliyor.. ama sizi cok tedirgin edici bir durumda kalirsaniz doktorunuzdan bir kontrol rica edebilirsiniz.. cikolata yediginizde uzanip dinlendiginizde karniniza ufak dokunuslar yaptiginizda genelde geri tepki alirsiniz cok buyuk bir oranda :)
Endişemi anladi galiba bebegim gece sabaha kadar durmadi tekmeleri😊😊
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

32 haftada benim bebegimde cok hareketliydi cnm tekmeleri canimi yakıyordu 33

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.