Bebek hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mira nehir tarafından oluşturulan Bebek hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,855 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareketleri
Konbuyu başlatan Mira nehir
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll
A

Adsız anne adayı

Guest
Ben geç hissettim ama öyle hergun tekmelicek diye gözleme büyüdükçe güç kazandıkça artacaktır kalbini hissetmeye calis daha rahat olursun sağlıkla kucağına al ins 🤲

Normalde hissediyordum hareketlerini ama bugun cok hissedemedim. Bsy olur kalbi durur haberim olmaz diye korkuyorum :(
Allah korusun aklına öyle şeyler getirme ama şunu bil ki bu konuda yanlız değilsin 10 kişiden 9u mutlaka seninle aynı korkuyu yaşıyor. Biz nasıl ki bazı günler enerjik bazı günlerde yorgun oluyorsak bebişlerde öyle oluyor ilerleyen haftalarda çok daha hareketli olacak annesi aklına kötü şeyler getirme korktuğun gibi birşey olmayacak.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Allah korusun aklına öyle şeyler getirme ama şunu bil ki bu konuda yanlız değilsin 10 kişiden 9u mutlaka seninle aynı korkuyu yaşıyor. Biz nasıl ki bazı günler enerjik bazı günlerde yorgun oluyorsak bebişlerde öyle oluyor ilerleyen haftalarda çok daha hareketli olacak annesi aklına kötü şeyler getirme korktuğun gibi birşey olmayaca
Normalde hissediyordum hareketlerini ama bugun cok hissedemedim. Bsy olur kalbi durur haberim olmaz diye korkuyorum :(
Canım benim ilk gebeliğimde iki gün boyunca hareketlerini hissetmemiştim çok korkmuştum senin gibi acile gitmişim çok şükür herşey yolunda idi prensesim uyuyormuş meğer 🤭

Mira nehir

Kayıtlı Üye
rank
Ayy kizlar cok şükür hareketlenmeye başladı 😅 yemek yedikten sonra uzandim biraz hareketlerini hissediyorum şuan. D
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben geç hissettim ama öyle hergun tekmelicek diye gözleme büyüdükçe güç kazandıkça artacaktır kalbini hissetmeye calis daha rahat olursun sağlıkla kucağına al ins 🤲
Aminn inşallah cnm..

Tüm sayfalar yüklendi.