Bebek hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatma DÜKAR tarafından oluşturulan Bebek hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,307 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareketleri
Konbuyu başlatan Fatma DÜKAR
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Egebaby

Fatma DÜKAR

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 22 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri çok güzel kıpır kıpır hissediyodum ama iki gündür hareketleri azaldı çok nadir hissediyorum normalmi

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 22 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri çok güzel kıpır kıpır hissediyodum ama iki gündür hareketleri azaldı çok nadir hissediyorum normalmi
Çok normal cnm daha çok küçük.. ben bile şuan 26 haftaligim bazen az hissediyorum korkma normal şerbetli tatlı çikolata ye uzan hareket eder ki hareket ediyor sen hissetmiyirum olabilirisn çünkü daha çok minik bebeisn

Rukiye taş

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende 26 haftalık hamileyim geçenlerde aynı sorunu yaşadım bebeğim normalde çok hareketli olduğu için hareketleri azalınca tedirgin oldum ve hemen doktora gittim çok şükür hiçbir sıkıntısı yoktu doktorum normal olabilir böyle şeyler hiç hareket etmediği zaman endişelen dedi

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Canım onlar da bizim gibiymiş bazen enerjikler bazen durgun, benimkinin de bugün keyfi yok gibi.

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Bazen bebişler bizi korkutabiliyor kuzum. Benimkiside 2 gündür hareket etmek istemiyor galiba 🤦🏻‍♀️

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
28 haftadan sonra hareketlerini sayman lazim canim gunde en az on kere hareket etmeli . Suan daha kucuk ve alani genis karin bosluguna donduyse eger hissetmezsin hareketlerini bir iki kipirtisi olur. Sonra tekrar doner gene cok hissedersin . Hiiç hareket etmezse gun boyu ozaman doktora git . Biraz elinle dürt 😂🤭 nerdesin falan de karsilik vericektir uyumuyosa 😂 .. ayy cok guzel zamanlardasin bunlari kafana takma yavrum 😌😌🥰

Tüm sayfalar yüklendi.