Bebek hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysu çelik tarafından oluşturulan Bebek hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,745 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareketleri
Konbuyu başlatan Aysu çelik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kendimce

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Kasıkta mi senin ki benim ki de ters di sonra dan döndü sırtı dışarı bakıyordu geçen hafta . Ben bacaklarını hissettim heralde .
Aynen canım kafa aşağı duruyor 2 dır gidiyorum ultroson da hep o şekilde denk mi geliyor bilmiyorum hiç mi yer değiştirmedi o zamandan bu zamana çok endişedeyim o yüzden bidaha ki ultrasonda bakcam tekrar inşallah değişir

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Değişirse anlarsın zaten hissedersin bide rahatı iyi demekki keratanin 😂
Şuan oynuyor hissediyorum ☺️ama hep kasıkta hissediyorum bi iki kere sadece karında hissettim sadece beni bundan önceki doktor korkuttu aslında aşağıda duruyor erken doğum olabilir diye ondan beridir pinpirikliyim yani

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
Şuan oynuyor hissediyorum ☺️ama hep kasıkta hissediyorum bi iki kere sadece karında hissettim sadece beni bundan önceki doktor korkuttu aslında aşağıda duruyor erken doğum olabilir diye ondan beridir pinpirikliyim yani
Sağlıklı mı sağlıklı gerisini takma.
Allah büyük erken doğum olsa da ne olucak ki herkes öyle doğuruyor çok takılma senin düşüncen sadece bebek sağlıklı mi olsun. Bide bebek bu bakarsın değiştirir . Üzme kendini sıkma canını ya . Çok bilmiş doktorlar .😂😂😂

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Sağlıklı mı sağlıklı gerisini takma.
Allah büyük erken doğum olsa da ne olucak ki herkes öyle doğuruyor çok takılma senin düşüncen sadece bebek sağlıklı mi olsun. Bide bebek bu bakarsın değiştirir . Üzme kendini sıkma canını ya . Çok bilmiş doktorlar .😂😂😂
Zaten tek korkum erken doğarsa gelişimini tamamlamamış olması yoksa tamamlamış bi şekilde istediği kilo da istediği pozisyonda doğsun hiç önemi yok erken olduğu için korktum 😂

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
18+0 haftalığım kızlar bu sabah rüya mı gerçek mi anlamadım ama iliklerime kadar hissettim bebek peş peşe üç kere tekme attı hissettim. Bir dakika kadar sonra yine tekme attı bir kere . Bu rüya miydi gerçek miydi anlamadım ama ne damar atması ne kelebek kıpırtısı resmen tekme yani . önceden tecrübe etmediğim bir duyguydu . Yorum yaparsanız sevinirim .
Kişiden kişiye değişiyo ama hissetmen normal

Kendimce

Kayıtlı Üye
rank
18+0 haftalığım kızlar bu sabah rüya mı gerçek mi anlamadım ama iliklerime kadar hissettim bebek peş peşe üç kere tekme attı hissettim. Bir dakika kadar sonra yine tekme attı bir kere . Bu rüya miydi gerçek miydi anlamadım ama ne damar atması ne kelebek kıpırtısı resmen tekme yani . önceden tecrübe etmediğim bir duyguydu . Yorum yaparsanız sevinirim .
18 haftalikken 19 haftaliga bir gun kala, kizimin ilk tekmesi ile ilgili tuhaf bir anim var 😂 kardesim yeni dogum yapmisti, onu ziyarete gitmistim yegenim kucagimdaydi, kizim tekmeledi ben bir tuhaf oldum yegenimi birakmisim yere nereye koydugumu bile bilmiyorum ne yaptigimi da 😅 elimi karnima koymus kizimla konusuyordum ki kardesim geldi cocugumu niye yere koydun diyo o anda kendime geldim 🙈 kizimin ilk tekmesini hiç unutamam duygudan duyguya gecmistim .

Tüm sayfalar yüklendi.