Bebek hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayna tarafından oluşturulan Bebek hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,446 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek hareketleri
Konbuyu başlatan Ayna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ayna

Ayna

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar dun oglen sonradan beri hareket etmiyo bebegim bu gun tam 30 hatalik 2 gun oncede aynisi olmusdu korktum drma yazdim oda gel hemen dedi gitdi nts girdim kalp atislari gayet iyi kormana gerek yok dedi ama yine hareket etmiyo sizce normali yoksa yine dr gitmelimiyim

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar dun oglen sonradan beri hareket etmiyo bebegim bu gun tam 30 hatalik 2 gun oncede aynisi olmusdu korktum drma yazdim oda gel hemen dedi gitdi nts girdim kalp atislari gayet iyi kormana gerek yok dedi ama yine hareket etmiyo sizce normali yoksa yine dr gitmelimiyim
Canım ihmal etme bence git yine bi dra normal değil. Bişey yoksa da ki inşallah yoktur için rahat etmiş olur

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Önce çikolata ve vişne suyunu tüket sol tarafına biraz uzan hareket etmezse git bazen telaş yaptığımızda yada çok hareket ettiğimizde hissedemiyoruz

Zeynep Aliyeva

Kayıtlı Üye
rank
Tatli yiyin cikolata falan hemen kipirdiyor 🥰🤭🤭i nsallah sorun yoktur cnm hemen kotu dusunmeyin bazen oluyorya oyle haraket etmiyorlar bazende durmak bilmiyir

Ayna

Kayıtlı Üye
rank
Poposu yada kafasının olduğu yer olabilir canım hareket ettikçe daha da çıkıntı oluyordur orada benimde öyle bi tarafım normal o
Aynn oyle cok oluyo bende ilk hamleligim oldugu icin ister istemez korkyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tatli yiyin cikolata falan hemen kipirdiyor 🥰🤭🤭i nsallah sorun yoktur cnm hemen kotu dusunmeyin bazen oluyorya oyle haraket etmiyorlar bazende durmak bilmiyir
Aynn canm 4 gun oncesine kadar hic durmiyordu ama 4 gundur fazla yok hareketi ilk gebeligim oldugu icin korkyorum canm sabahdan beri esimlede tartisyorum oda diyyo hep hareket etcegi hali yokya oda dinlenicek kafana takip durma diyyo simdiden belli sana benzicek inatci olucak diyye bende biseyi kafama taktimmi tam takyorum ya insallah tum hamlelerin sag salim kucagina almak nasip etsin

Tüm sayfalar yüklendi.