Sorum var Bebek kilosu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 3 çocuk annesi tarafından oluşturulan Bebek kilosu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,500 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek kilosu
Konbuyu başlatan 3 çocuk annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 3 çocuk annesi

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim Sağlıkla Hayırlısıyla Kucağına Almayı Nasip Etsin İnşallah🤲💫
Amin canım inşallah 🤲♥️ Sagliklica gelsinde minik🤲
Doktorun bebeğin gelişimi güzel demiş zaten biz doktordan iyi bilemeyiz. Bebeğin doğum pozisyonunu alma konusundada son ana kadar bekletiliyor her an herşey olabilir. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Vallahi canım dönsün yani cidden sezeyan istemiyorum ve çok korkuyorum çok şükür gelişimi güzelmiş kilosu da iyi dedi ama tabiki tecrübeli anneler daha aktif bu konularda benim 3. Bebeğim ikisini çocuktum kucağıma aldığımda bunda daha net anlıyorum öğreniyorum biraz korku var sezeryan korkusu

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Amin canım inşallah 🤲♥️ Sagliklica gelsinde minik🤲

Vallahi canım dönsün yani cidden sezeyan istemiyorum ve çok korkuyorum çok şükür gelişimi güzelmiş kilosu da iyi dedi ama tabiki tecrübeli anneler daha aktif bu konularda benim 3. Bebeğim ikisini çocuktum kucağıma aldığımda bunda daha net anlıyorum öğreniyorum biraz korku var sezeryan korkusu
Kuzum Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah şahsen bende sezeryandan yana değilim ama elimizde olan bir durum yok maalesef. Sadece bebeğin dönmesine bağlı değil kordon dolaşması, kilosu, senin açılmaların vs de etkileyecek. İnşallah korktuğun başına gelmez

2prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tatlis anneler 32 haftalık olduk bugün. Doktordan geldim yeni bebeğimin gelişimi çok güzelmiş çok şükür kilosu 1.850 Grammis sizce iyimi ? Ve bebeğim ters geliyormuş döner mi size doktor dönme ihtimali var tabiki de dedi sezeryan olmak istemiyorum inşallah normal olur 🤲Dönmesi için ne yapabilirim
Döner canm bnm bile 39+5de dndu

Y

Yolçiyeva Türkan

Guest
Tatlis anneler 32 haftalık olduk bugün. Doktordan geldim yeni bebeğimin gelişimi çok güzelmiş çok şükür kilosu 1.850 Grammis sizce iyimi ? Ve bebeğim ters geliyormuş döner mi size doktor dönme ihtimali var tabiki de dedi sezeryan olmak istemiyorum inşallah normal olur 🤲Dönmesi için ne yapabilirim
Inşallah sağ salamat qucağınıza alırsız bacım.benimkidə 31də gitmişdim 1.700gram demişdi.şimdi 32hafta 3günlük.inşallah 33tamamında gidcəm.ərkən doğum riski varda o yüzdən.sıvı azdığıyçin.bide kan pıhtalaşması var bəndə.iyne kullanıyorum.
Bide kızlar bən azeriyim.

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Katılıyorum normal doğumun acısıni doğumda çekiyorsun sadece ama sezeryani ömür boyu acısını çekiyorsun
Evet ya cidden berbat birseymis herkes öyle diyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Inşallah sağ salamat qucağınıza alırsız bacım.benimkidə 31də gitmişdim 1.700gram demişdi.şimdi 32hafta 3günlük.inşallah 33tamamında gidcəm.ərkən doğum riski varda o yüzdən.sıvı azdığıyçin.bide kan pıhtalaşması var bəndə.iyne kullanıyorum.
Rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin canım Rabbim şifa versin sanada inşallah 🤲Ayrıca kilosu çok güzelmiş fazla haftasına göre hatta 150 gram kadar

Rabbim sagliklica kucağına almayı nasip etsin canım Rabbim şifa versin sanada inşallah 🤲Ayrıca kilosu çok güzelmiş fazla haftasına göre hatta 150 gram kadar
İnşallah nolur dua edin bana benimde dönsün çok korkuyorum sezeryandan

Kuzum Rabbim hayırlı bir şekilde sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah şahsen bende sezeryandan yana değilim ama elimizde olan bir durum yok maalesef. Sadece bebeğin dönmesine bağlı değil kordon dolaşması, kilosu, senin açılmaların vs de etkileyecek. İnşallah korktuğun başına gelmez
Biliyorum canım o yüzden evde çok sancı çekmek istemiyorum sancı gelsin açıklık olsun hemen giderim

3 çocuk annesi

Kayıtlı Üye
rank
Biliyorum canım o yüzden evde çok sancı çekmek istemiyorum sancı gelsin açıklık olsun hemen giderim

Rabbim gönlüne göre versin canım herşey gönlünce olsun 🤲
Amin canım inşallah 🤲 hepimizin gönlüne göre versin Rabbim 🤲♥️

Tüm sayfalar yüklendi.