BEBEK KILOSU 🤰🤰🤰🤰🤰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan BEBEK KILOSU 🤰🤰🤰🤰🤰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,697 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı BEBEK KILOSU 🤰🤰🤰🤰🤰
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çocuklarm benim herşeyim

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 25 hafta hamileyim bugun dra gittim bebegin kilosunu herkes takip ediyor ben etmiyordum bugun dr 28 haftadan sonra takip edilmesi gerektigini soyledi ama ultrasyon kagidinda EFW yazan yer tahmini kilosu yaziyordu 1853 g diye ne anlama geliyor bu bebek 1 kilo 853 gr olamaz aydinlatin beni😉😉😉
Kilosu fazla yalnız ben 31+3 teyim 1600 gram anca

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Nasıl olmazmış gram olarak yine söylüyorlar canım drun neden öyle demiş anlayamadım 🙄 ama o haftalarda dediğin kadar da olamaz çok fazla
Bana söylemedi ben söyledim kiloyu 28 den sonra kilo takibi yapıyor dedi 22 haftalıkken 313gr olarak yazıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bence ultrasonun yakınlaştırma ölçeğiyle alakalı mesela 36. Haftamda biçekmiş 3 tane efw değeri var biri 3597 biri 3630 biri 3740
Benim olcum yapması sanırım sadece baş ve boy ölçümü yaptı

Kilosu fazla yalnız ben 31+3 teyim 1600 gram anca
Canım kilosu çok değil yanlış yazılmış yada yanlış ölçülmüş ben fazla yemiyim bu nasıl alsın zaten 22 haftalıkken 313g di

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Bana söylemedi ben söyledim kiloyu 28 den sonra kilo takibi yapıyor dedi 22 haftalıkken 313gr olarak yazıyor

Benim olcum yapması sanırım sadece baş ve boy ölçümü yaptı

Canım kilosu çok değil yanlış yazılmış yada yanlış ölçülmüş ben fazla yemiyim bu nasıl alsın zaten 22 haftalıkken 313g di
Anladım dediğini canım kağıtta yazan şeyi söylemişsin ya ona dedim çok fazla o hafta için diye. 25 26dan önce 1 kg olmuyor bile bebekler

Kizlar 25 hafta hamileyim bugun dra gittim bebegin kilosunu herkes takip ediyor ben etmiyordum bugun dr 28 haftadan sonra takip edilmesi gerektigini soyledi ama ultrasyon kagidinda EFW yazan yer tahmini kilosu yaziyordu 1853 g diye ne anlama geliyor bu bebek 1 kilo 853 gr olamaz aydinlatin beni😉😉😉
Ya canım ben 1 hafta önce ultrasonda 2.500 yazmıştı bir hafta sonra 3.300 dogurdum bence ultrason dogru yazmıyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar