Anne karninda ultrosyonda bebek sol taraftaysa ultrosyonda cinsiyeti nedir acaba
Ü Ümeyra Guest 28 Haziran 2021 #1 Anne karninda ultrosyonda bebek sol taraftaysa ultrosyonda cinsiyeti nedir acaba
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 28 Haziran 2021 #2 Ümeyra' Alıntı: Anne karninda ultrosyonda bebek sol taraftaysa ultrosyonda cinsiyeti nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Erkek derler ama değil benim de hep sol tarafta idi ama kızım olacak
Ümeyra' Alıntı: Anne karninda ultrosyonda bebek sol taraftaysa ultrosyonda cinsiyeti nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Erkek derler ama değil benim de hep sol tarafta idi ama kızım olacak
E Emine zeyne Guest 28 Haziran 2021 #3 Hep uydurma bunlar canım hiç inanmayın göbege bakarak bile cinsiyet tahmini yapıyorlar olacak şey degil
Hep uydurma bunlar canım hiç inanmayın göbege bakarak bile cinsiyet tahmini yapıyorlar olacak şey degil
M Merve Aktaş Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 72 28 Haziran 2021 #4 Sol taraf kiz sag taraf erkek
G Gülten Guest 28 Haziran 2021 #5 Merve Aktaş' Alıntı: Sol taraf kiz sag taraf erkek Genişletmek için tıkla ... Sağ tarafta olan 3üncü gebeliğim 3üncü de kızım inanmayın böyle şeylere
Merve Aktaş' Alıntı: Sol taraf kiz sag taraf erkek Genişletmek için tıkla ... Sağ tarafta olan 3üncü gebeliğim 3üncü de kızım inanmayın böyle şeylere
M Mehri Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 236 28 Haziran 2021 #6 Ümeyra' Alıntı: Anne karninda ultrosyonda bebek sol taraftaysa ultrosyonda cinsiyeti nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Bende solda kizim idi oğlum sagda idi simdiki bebeyimde solda hala cinsiyyeti bilmiyorumqaliba kiz
Ümeyra' Alıntı: Anne karninda ultrosyonda bebek sol taraftaysa ultrosyonda cinsiyeti nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Bende solda kizim idi oğlum sagda idi simdiki bebeyimde solda hala cinsiyyeti bilmiyorumqaliba kiz
M Merve Aktaş Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 72 28 Haziran 2021 #7 Mehri' Alıntı: Bende solda kizim idi oğlum sagda idi simdiki bebeyimde solda hala cinsiyyeti bilmiyorumqaliba kiz Genişletmek için tıkla ... Bencede kiz
Mehri' Alıntı: Bende solda kizim idi oğlum sagda idi simdiki bebeyimde solda hala cinsiyyeti bilmiyorumqaliba kiz Genişletmek için tıkla ... Bencede kiz
M Mehri Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 236 28 Haziran 2021 #8 Mehri' Alıntı: Bende solda kizim idi oğlum sagda idi simdiki bebeyimde solda hala cinsiyyeti bilmiyorumqaliba kiz Genişletmek için tıkla ... Insallah 1 oglanla basa cikamiyorum
Mehri' Alıntı: Bende solda kizim idi oğlum sagda idi simdiki bebeyimde solda hala cinsiyyeti bilmiyorumqaliba kiz Genişletmek için tıkla ... Insallah 1 oglanla basa cikamiyorum
M Merve Aktaş Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 72 28 Haziran 2021 #9 Mehri' Alıntı: Bende solda kizim idi oğlum sagda idi simdiki bebeyimde solda hala cinsiyyeti bilmiyorumqaliba kiz Genişletmek için tıkla ... Bence sizin ki kiz sol kiz oluyor genelde
Mehri' Alıntı: Bende solda kizim idi oğlum sagda idi simdiki bebeyimde solda hala cinsiyyeti bilmiyorumqaliba kiz Genişletmek için tıkla ... Bence sizin ki kiz sol kiz oluyor genelde
S Sedeeff Kayıtlı Üye Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 66 28 Haziran 2021 #10 Ümeyra' Alıntı: Anne karninda ultrosyonda bebek sol taraftaysa ultrosyonda cinsiyeti nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Benim ilki soldaydi smdiki sağda ikiisde erkek
Ümeyra' Alıntı: Anne karninda ultrosyonda bebek sol taraftaysa ultrosyonda cinsiyeti nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Benim ilki soldaydi smdiki sağda ikiisde erkek