Benimde iki oglan solda kizda sagdaydi insandan insana degisiyor bence
N Nisa16 Kayıtlı Üye Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 356 28 Haziran 2021 #11 Benimde iki oglan solda kizda sagdaydi insandan insana degisiyor bence
Ç Çocuklarm benim herşeyim Kayıtlı Üye Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1,128 28 Haziran 2021 #12 Ümeyra' Alıntı: Anne karninda ultrosyonda bebek sol taraftaysa ultrosyonda cinsiyeti nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Benim 2 oglan sagdaydı. Qız solda
Ümeyra' Alıntı: Anne karninda ultrosyonda bebek sol taraftaysa ultrosyonda cinsiyeti nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Benim 2 oglan sagdaydı. Qız solda
A Aysu çelik Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 558 28 Haziran 2021 #13 Ümeyra' Alıntı: Anne karninda ultrosyonda bebek sol taraftaysa ultrosyonda cinsiyeti nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Benim erkek soltarafim da daha çok hissediyorum .
Ümeyra' Alıntı: Anne karninda ultrosyonda bebek sol taraftaysa ultrosyonda cinsiyeti nedir acaba Genişletmek için tıkla ... Benim erkek soltarafim da daha çok hissediyorum .
S SBA- Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 502 Konum İstanbul 28 Haziran 2021 #14 Bebeğim sağ tarafta erkek olacak inşallah