Bebek ters kızlar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gül çetin tarafından oluşturulan Bebek ters kızlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,739 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek ters kızlar
Konbuyu başlatan Gül çetin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Üç prenses annesi

Gül çetin

Kayıtlı Üye
rank
Bence tehlike yok benim de öyle sorun olur filan demedi hiç korkma canm sadece normal doğum yapamazsın dönmezse
Ben zaten sezarliyim o sıkıntı değil bebek için sıkıntı olmasında
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayni iki gun önce karnim bir saga bir sola godiyordu iki gündür bugün hareket ettimi ya diye endiselenip hemen tatli ye azıcık durtukle sonra bı hareket ediyor heh iyi diyorum 🤣 kizim olucak nasipse oğlum cok hareketliydi karnimdayken gece bile hareketlerine uyanirdim ama kizim oyle deil bazen korkuyorum neden hareket etmiyor diye 🤷 genelde aksamlari hareketli gündüz pek tık yok 🤣
Benim erkek çok hareketli değil genelde kızlar sakin derler

Ayni iki gun önce karnim bir saga bir sola godiyordu iki gündür bugün hareket ettimi ya diye endiselenip hemen tatli ye azıcık durtukle sonra bı hareket ediyor heh iyi diyorum 🤣 kizim olucak nasipse oğlum cok hareketliydi karnimdayken gece bile hareketlerine uyanirdim ama kizim oyle deil bazen korkuyorum neden hareket etmiyor diye 🤷 genelde aksamlari hareketli gündüz pek tık yok 🤣
Benimde dünden beri yok gibi yada az yapıyor his etmiyorum bakalım çikolata yedim olur mu

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Ben zaten sezarliyim o sıkıntı değil bebek için sıkıntı olmasında

Benim erkek çok hareketli değil genelde kızlar sakin derler

Benimde dünden beri yok gibi yada az yapıyor his etmiyorum bakalım çikolata yedim olur mu
İnşallah olmaz benim on gün sonra dogumum olacak şimdiye kadar hiçbir sorun olmadı

...

Moderator
Mod
rank
Kızlar bebeğim ters makat aşağıda 29 haftadayim bebek için tehlike var mı veya erken gelme durumu yada günümden önce alınır mı sezeryan
Gününe kadar döner canım.Benimde tersti.Gerçi ben sezeryan olacaktım,Doktorum bebeği çıkartırken Songül oğlun düz dönmüş dedi bana.Yani dönüyür canım.😊

R

Rabram

Guest

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bebeğim ters makat aşağıda 29 haftadayim bebek için tehlike var mı veya erken gelme durumu yada günümden önce alınır mı sezeryan
Canım sıkıntı yapma daha döner o ben pazar günü erken doğum yaptım ilk başta öğlen saat 12 de ultrason da başı sağ tarafta popsu sol tarafım da yani yan yatık di ameliyat öncesi son ultrason da gece saat 11 ise baş aşağı dönmüştü hiç korkma daha çok döner

Tüm sayfalar yüklendi.