Sorum var Bebek uyku fitili

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tatlı telaşım kızım tarafından oluşturulan Bebek uyku fitili başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 597 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek uyku fitili
Konbuyu başlatan tatlı telaşım kızım
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yiğit Efe'm

tatlı telaşım kızım

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim kızımda kolikti ama lavman ve fitilleri uygun görmüyorum şahsen bu sefer sürekli olunca hem bağırsakları bozması sıkıntı hemde tuvaletini tutamaz bu sefer bence
Bebeğin şu an iyi mi canım gaz sıkıntısı nasıl geçti bebeğim resmen uyanıp ıkınıyor affedersin şimdi damla verecem

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
İyi günler kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyi ve mutlusunuzdur bebeğim gazlı bir bebek ve uykuda huzurlaşip uyanıyor habire gün içerisinde uyku fitili almak istiyorum aranızda kullanan var mı rahatlıyor diyorlar hem de üstüne uyuyor 🙄
Fitiller bağırsak tembelliği yapiyo canım bitki çayları verebilirsin gün içinde 6 ayında düzelir

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Bebeğin şu an iyi mi canım gaz sıkıntısı nasıl geçti bebeğim resmen uyanıp ıkınıyor affedersin şimdi damla verecem
Benim kızım 9.5 aylık çoktan geçti ben o zamanlar YouTube dan bak istersen gaz için masajlar var sıcak duş aldır karnını ayaklarını sıcak tut her emzirmeden sonra gazını mutlaka çıkar yediklerine kimyon koy rezene iç ben öyle yapıyordum bide beyaz gürültü var bunlar elektrik süpürgesi saç kurutma makinesi sesleri kızım bunları duyunca sakinleşiyordu

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canım benim kızımda kolikti ama lavman ve fitilleri uygun görmüyorum şahsen bu sefer sürekli olunca hem bağırsakları bozması sıkıntı hemde tuvaletini tutamaz bu sefer bence
aynen ben yazmak iseddiklermi yazmisin

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
İyi günler kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyi ve mutlusunuzdur bebeğim gazlı bir bebek ve uykuda huzurlaşip uyanıyor habire gün içerisinde uyku fitili almak istiyorum aranızda kullanan var mı rahatlıyor diyorlar hem de üstüne uyuyor 🙄
Gaz dönemi geçici bir süreç sabır gerekiyor sonsuza dek sürmeyecek. Fitil bağırsak tembelliği yapar su dönemde rahatlatır ama ileri ki dönemde çok büyük sonuçlar doğurur

Yiğit Efe'm

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende geçen oğluma almak istedim eczacı kesinlikle önermiyoruz çok riskli demiş eşime. Bizde almadık benim de oğlum hiç uykusu yok hiç uyumuyor son çare onu düşündük yine de yapamadık geçici bu dönemler sabret sabredelim hersey onların iyiliği için ama fitil çok zararlı o yüzden toplamışlar ezcanelerden

Tüm sayfalar yüklendi.