Merhaba bebeğinizin hareketlerini net olarak kaçıncı haftada gördünüz karninizda 😊
Z Zehra ertekin Guest 26 Şubat 2022 #1 Merhaba bebeğinizin hareketlerini net olarak kaçıncı haftada gördünüz karninizda
iyiki varsiniz cocuklarim Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 1,930 26 Şubat 2022 #2 Zehra ertekin' Alıntı: Merhaba bebeğinizin hareketlerini net olarak kaçıncı haftada gördünüz karninizda Genişletmek için tıkla ... 15 16 arasında görebilirsin
Zehra ertekin' Alıntı: Merhaba bebeğinizin hareketlerini net olarak kaçıncı haftada gördünüz karninizda Genişletmek için tıkla ... 15 16 arasında görebilirsin
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 26 Şubat 2022 #3 Zehra ertekin' Alıntı: Merhaba bebeğinizin hareketlerini net olarak kaçıncı haftada gördünüz karninizda Genişletmek için tıkla ... İlk gebelikse genelde 20. haftadan sonra 24 e kadar da hissetmemen normal canım. İkinci üçüncü gebeliklerde daha erken hissedilebiliyor
Zehra ertekin' Alıntı: Merhaba bebeğinizin hareketlerini net olarak kaçıncı haftada gördünüz karninizda Genişletmek için tıkla ... İlk gebelikse genelde 20. haftadan sonra 24 e kadar da hissetmemen normal canım. İkinci üçüncü gebeliklerde daha erken hissedilebiliyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,946 Konum Kırklareli 26 Şubat 2022 #4 Zehra ertekin' Alıntı: Merhaba bebeğinizin hareketlerini net olarak kaçıncı haftada gördünüz karninizda Genişletmek için tıkla ... 16. Haftada hissettim canın ama kişiden kişiye değişiyor bu
Zehra ertekin' Alıntı: Merhaba bebeğinizin hareketlerini net olarak kaçıncı haftada gördünüz karninizda Genişletmek için tıkla ... 16. Haftada hissettim canın ama kişiden kişiye değişiyor bu
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 26 Şubat 2022 #5 Zehra ertekin' Alıntı: Merhaba bebeğinizin hareketlerini net olarak kaçıncı haftada gördünüz karninizda Genişletmek için tıkla ... 16.haftadan sonra canim
Zehra ertekin' Alıntı: Merhaba bebeğinizin hareketlerini net olarak kaçıncı haftada gördünüz karninizda Genişletmek için tıkla ... 16.haftadan sonra canim
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 26 Şubat 2022 #6 15 te hissettim. Kaçıncı gebelik olduğu ya da kilo durumun bu konuda etkili canım herkese göre değişir yani
15 te hissettim. Kaçıncı gebelik olduğu ya da kilo durumun bu konuda etkili canım herkese göre değişir yani