Ayy canım kilo no problem bence çok takma benim arkadaşım 20 kilo aldı 1 yıl içinde manken gibi oldu ayrıca bende iki doğum yaptım belim incecikti kimse inanmıyordu doğum yaptığıma şimdi 3. Gebeliğim 55 ile hamile kaldım bende senin gibi 68 olmuşum bebeğim bugün 28 haftalık oldu çok şükür

Kilo ne ki verilir gider takma ayrıca ne saçma ya kızıyor ne demek benim doktorum tam tersi biraz daha yemelisin dedi bebeğimin kilosu senin haftandayken 400 gram bile değildi bence gayet bebeğinin kilosu çok güzel sen takılma doktoruna daha çok küçük bebeğin yemek yemezsen saçma sapan diyetlere girersen iyi olmaz. Gayet hala fitsin. Nolur yanlış anlamasın kimse bazıları normalde de kilolu hamile kalınca daha da alıyorlar doktorlar onlara bebeğine göre diyet yazabilir. Bu kilo problemi onların sorunu değil genetik ve kan akışı ile en önemlisi ise hareketsizlik. Olabilir yani herkes kilo alabilir 2. Den sonra yani oğlum şuan 4.5 yaşında ben 3 yıl önce 70 kiloydum sonra 47 ye düştüm mecbur serum takviyesi ile kilo aldım. Biz hamileyiz tabiki kilo alacaz doğumdan sonra da alırız nolcak sağlığımız yerinde olsun sporla hallederiz güzel anne