Bebek

• Konbuyu başlatan 1 prens annesi 2.?
  • Toplam 22 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 1 prens annesi 2.? tarafından oluşturulan Bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,465 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebek
Konbuyu başlatan 1 prens annesi 2.?
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Balığın annesi

Nur123

Kayıtlı Üye
rank

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
İşte o şeker yüklemesi oluyor canım önce onu içiyorsun sonra test yapılıyor falan ama mecburi değil
Hayır ya şekerli solüsyon içmedim kendim sağlık ocağından bi aç karnına bi tok karnına şeker baktırdım hep 3 gün aralıklı

Ceylinilda

Kayıtlı Üye
rank
Valla ben yaptırdim doktorum istedi yüksek şekerin riskleride var (erken dogum,ölü dogum vs) gibi..benimde sınırda çıktı ve beyaz ekmek ,makarna,pilav,kizartma ,yapay seker hepsini kestik🙃ayrica içtigim su gazoz gibi guzel birseydii🙃Hangi test icin gitsem birseler cikiyo zaten ,herşey Allah' dan..ol derse olurr, bize zor ona kolay..

Fadimana

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar birsey sorcam seker yüklemesi sonucunda bebegini kaybeden oldumu yakinimda iki akrabamda oldu seker yuklemesinden hemen sonra bebek anne karninda öldü
Bende yaptırmadım iki çocuğum da da ama onla bir alaskı olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk defa duydum yani sende şeker olup olmadığına bakılan bir test

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar