Bebişimm

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Öznur_yiğitkemalimmm tarafından oluşturulan Bebişimm başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,221 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bebişimm
Konbuyu başlatan Öznur_yiğitkemalimmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Öznur_yiğitkemalimmm

Kayıtlı Üye
rank
7"haftalık hamileyim şu anlık çok güzel gidiyor tavsiye etmek istediğiniz bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim birde dikkat edilmesi gerekenler???

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Ayrıca arkadaşlar ara sıra hafif lekelenmelerim.oluyor ne zamana kadar böyle devam eder ben şu an 7' haftalık oldum da
Pembe lekelenme kanama gibi durumlarda doktora gorun mutlaka canim progestan basliyorlar ilk başlarda gelen lekelenmeler yerlesme olarak bilinsede düşük riski olarak degerlendirilip kontrol altına alınıyor

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
7"haftalık hamileyim şu anlık çok güzel gidiyor tavsiye etmek istediğiniz bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim birde dikkat edilmesi gerekenler???
Ağır kaldırma sinir sitres yapma ilk aylarin keyfini cikar canim bulantı kusma olursa kraker sade soda ayran yeşil elma salatalik iyi geliyor sag salim al kucagina yavrunu 🧿

Ayrıca arkadaşlar ara sıra hafif lekelenmelerim.oluyor ne zamana kadar böyle devam eder ben şu an 7' haftalık oldum da
Canım öncelikle hayırlı olsun bebeğin lekelenme hamileliğin ilk aylarında düşük riski demek oluyor sen doktora git ona da soyle sana düşük önleyici progestan ilac verir zaten hamileliğin ilk 4 ayı riskli dikkat et canım

Tüm sayfalar yüklendi.