Bel acıması 34+4

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Bel acıması 34+4 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,126 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel acıması 34+4
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
O kaburga acısı bende de vardı neyin nesi anlamadım 2 gündür . Ama şükür şuan. Yok benim geçmeyen tek ağrım alt tarafıma giren sancılar 🤦🏻‍♀️artık ne uznamak ne yürümek ne ayakta durmak istiyorum 😂😂
senin bebeğinin eşiği aşağıda çünkü nerden biliyorsun dersen ablamda aynı dertten muzdaripti doktora gitti kaç defa eşiğin asagida demiş😐

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Evet ball 35 olduk 😍😍. Dediğim gibi bende de vardı ama bir anda kesildi ağrılar anlamadım hatta egilemiyordum bile ağrısından düşün ama şükür iyiyim benim tek sıkıntım bıçak saplanir gibi sancılar.
senin doğum yapacağın günü dört gözle bekliyorum kuzum❤️😅😘😘😘😍😍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
senin bebeğinin eşiği aşağıda çünkü nerden biliyorsun dersen ablamda aynı dertten muzdaripti doktora gitti kaç defa eşiğin asagida demiş😐
Ama kuzum bana doktor öyle bir şey demiyor 1 haftadır cidden alta tarafının sancısı dan neler çekiyorum anı giren sancılar oturuken bile giriyor aniden kalkıyorum mecbur yürürken çok sancı giriyor artık ne yapacağımı şaşırdım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

senin doğum yapacağın günü dört gözle bekliyorum kuzum❤️😅😘😘😘😍😍
Yaaa bekle balım bende doğurdum yazmicam buraya meraktan çatlayin 😂😂 şaka bir yana bende dört gözle bekliyorum balım herkes 37 gibi doğursun diyor ne yalan söyleyim benimde içimden 37 geçiyor hep 🤭🤭

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Ama kuzum bana doktor öyle bir şey demiyor 1 haftadır cidden alta tarafının sancısı dan neler çekiyorum anı giren sancılar oturuken bile giriyor aniden kalkıyorum mecbur yürürken çok sancı giriyor artık ne yapacağımı şaşırdım
alla alla aynısını ablamada oluyordu valaa anlattığın gibi aynısı

Tüm sayfalar yüklendi.