Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet ball 35 olduk . Dediğim gibi bende de vardı ama bir anda kesildi ağrılar anlamadım hatta egilemiyordum bile ağrısından düşün ama şükür iyiyim benim tek sıkıntım bıçak saplanir gibi sancılar.
Evet ball 35 olduk . Dediğim gibi bende de vardı ama bir anda kesildi ağrılar anlamadım hatta egilemiyordum bile ağrısından düşün ama şükür iyiyim benim tek sıkıntım bıçak saplanir gibi sancılar.
O kaburga acısı bende de vardı neyin nesi anlamadım 2 gündür . Ama şükür şuan. Yok benim geçmeyen tek ağrım alt tarafıma giren sancılar artık ne uznamak ne yürümek ne ayakta durmak istiyorum
Ama kuzum bana doktor öyle bir şey demiyor 1 haftadır cidden alta tarafının sancısı dan neler çekiyorum anı giren sancılar oturuken bile giriyor aniden kalkıyorum mecbur yürürken çok sancı giriyor artık ne yapacağımı şaşırdım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yaaa bekle balım bende doğurdum yazmicam buraya meraktan çatlayin şaka bir yana bende dört gözle bekliyorum balım herkes 37 gibi doğursun diyor ne yalan söyleyim benimde içimden 37 geçiyor hep
Ama kuzum bana doktor öyle bir şey demiyor 1 haftadır cidden alta tarafının sancısı dan neler çekiyorum anı giren sancılar oturuken bile giriyor aniden kalkıyorum mecbur yürürken çok sancı giriyor artık ne yapacağımı şaşırdım