Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ama şöyle bir şey var kuzum ben bu ağrıyı ilk 27. Haftada çektim 3 saat aralıksız o gün açılma ve kanmaa oldu doktor erken digum riskij var sancı açılma yapmış açılma sebebi tamamen alt tarafına giren sancidsn demişti. Şu son 1 haftadır aynı sancı yine var zaten içimde bir sıkıntı var Kayra yakında gelecek gibi ama hadi hayırlısı Çarşamba kontrol var doktora diyecem ağrıyı bir baksın açılma var mı yok mu diye
Annşler hemen hemen 8 9gündür böbreklerimin üstü kaburgalarımın iki tarafıda acıyor yatakta dönemiıorum hiç resmen canım yanıor gecmedi daha acaba neden o lablilr birde yel gibi bişi var nor m alde bnde öyle oldunda 2 3güne gecerdi ama bu bayaa uzun sürdü endişelenmeye başladım .ha bu a reada bel ağrılarım bşladı artık
Ama şöyle bir şey var kuzum ben bu ağrıyı ilk 27. Haftada çektim 3 saat aralıksız o gün açılma ve kanmaa oldu doktor erken digum riskij var sancı açılma yapmış açılma sebebi tamamen alt tarafına giren sancidsn demişti. Şu son 1 haftadır aynı sancı yine var zaten içimde bir sıkıntı var Kayra yakında gelecek gibi ama hadi hayırlısı Çarşamba kontrol var doktora diyecem ağrıyı bir baksın açılma var mı yok mu diye