Bel acıması 34+4

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan Bel acıması 34+4 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,125 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel acıması 34+4
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
alla alla aynısını ablamada oluyordu valaa anlattığın gibi aynısı
Ama şöyle bir şey var kuzum ben bu ağrıyı ilk 27. Haftada çektim 3 saat aralıksız 🥺🥺o gün açılma ve kanmaa oldu doktor erken digum riskij var sancı açılma yapmış açılma sebebi tamamen alt tarafına giren sancidsn demişti. Şu son 1 haftadır aynı sancı yine var zaten içimde bir sıkıntı var Kayra yakında gelecek gibi ama hadi hayırlısı Çarşamba kontrol var doktora diyecem ağrıyı bir baksın açılma var mı yok mu diye

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Annşler hemen hemen 8 9gündür böbreklerimin üstü kaburgalarımın iki tarafıda acıyor yatakta dönemiıorum hiç resmen canım yanıor gecmedi daha acaba neden o lablilr birde yel gibi bişi var nor m alde bnde öyle oldunda 2 3güne gecerdi ama bu bayaa uzun sürdü endişelenmeye başladım .ha bu a reada bel ağrılarım bşladı artık
Kuzum.endiselenme.insallah bir sıkıntı yoktur

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Ama şöyle bir şey var kuzum ben bu ağrıyı ilk 27. Haftada çektim 3 saat aralıksız 🥺🥺o gün açılma ve kanmaa oldu doktor erken digum riskij var sancı açılma yapmış açılma sebebi tamamen alt tarafına giren sancidsn demişti. Şu son 1 haftadır aynı sancı yine var zaten içimde bir sıkıntı var Kayra yakında gelecek gibi ama hadi hayırlısı Çarşamba kontrol var doktora diyecem ağrıyı bir baksın açılma var mı yok mu diye
yaa bilmiyordum canım inşallah kazasız belasız gelsin dee sağlığıyla 🤲❣️🤍

Tüm sayfalar yüklendi.