Bel ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ezgyldrrm tarafından oluşturulan Bel ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,055 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel ağrısı
Konbuyu başlatan Ezgyldrrm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervee

Ezgyldrrm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 25 haftalık olduk bugün şiddetli bel ve vücut ağrım var sıcak da tutsam kendimi geçmiyor tavsiyeniz var mı? Erkek bebek bel ağrısı yapar bunlar daha başlangıç dedi kayınvalidem ama dayanamıyorum usutuugum için olduğunu düşünüyorum ama uzandığım yerde kaldım ayağa kalkasim gelmiyor 🥺 yardımcı olun lütfen

Kübra çelik

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 25 haftalık olduk bugün şiddetli bel ve vücut ağrım var sıcak da tutsam kendimi geçmiyor tavsiyeniz var mı? Erkek bebek bel ağrısı yapar bunlar daha başlangıç dedi kayınvalidem ama dayanamıyorum usutuugum için olduğunu düşünüyorum ama uzandığım yerde kaldım ayağa kalkasim gelmiyor 🥺 yardımcı olun lütfen
Çoğunluk uzanmaya çalış.benim kız .hem belim hem sırtım ağrıyor.oglumda bi şeyim yoktu.bu bebeğimde hep rahatsızım.

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Bende de şiddetli bel ağrısı var ama benim fıtığım var o yüzden, doğuma kadar da böyle gidiyor, normal de ağrı kesici kremlerim var sürüyorum ama şuan maalesef kullanamıyorum. Tek yapabildiğim sıcak tutmak, arkama yastık koyup oturmak 🤗

Tüm sayfalar yüklendi.