Bel ağrısı 😞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Bel ağrısı 😞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,099 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel ağrısı 😞
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kesinlikle yap mariyam asla susma asla 😡
Bu sefer yok Hülyam susmayı hiç düşünmüyorum,
Eşime ben gidiyorum diyince şok oldu çok korktu hayırdır ne oldu niye dedi bende keyfim öyle istiyor bunaldım dinlenmek istiyorum dedim tamm nasıl istersen dedi çıktım geldim baktım beni aradı ben gelirken çarşıdaydı o zmn dedi seni almaya geldim aşağıdayım gel götüreyim dedi bende dedim ki kendim geldim şaşırdı hayatta onsuz bir yere gitmem bişey olduğunu anladı

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Eşime ben gidiyorum diyince şok oldu çok korktu hayırdır ne oldu niye dedi bende keyfim öyle istiyor bunaldım dinlenmek istiyorum dedim tamm nasıl istersen dedi çıktım geldim baktım beni aradı ben gelirken çarşıdaydı o zmn dedi seni almaya geldim aşağıdayım gel götüreyim dedi bende dedim ki kendim geldim şaşırdı hayatta onsuz bir yere gitmem bişey olduğunu anladı
Annenleremi gittin kuzum

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
İnşallah herşeyi anlar kuzum ya ama anliyacak inşallah mariyam sen kafanı dinle bir kaç gün gitme kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar