Bel ağrısı 😞

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mariya🌼 tarafından oluşturulan Bel ağrısı 😞 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,053 kez görüntülenmiş, 113 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel ağrısı 😞
Konbuyu başlatan Mariya🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

mltmasln

Kayıtlı Üye
rank
Büyük ihtimalle ama inşallah fıtık değildir canım, egzersizleri nasıl yapıyorsun canım ben hiç yapmıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kaynanam diyor git bir kaç gün kal evini bırakacağın bir sürü insan var gözün arkada kalmasın, dedim kalmaz merak etme artık hiç evimi merak etmiyorum hem siz olmasanız bile apartman dairesi kim girebilir mi evime
YouTube dan bakarak yapıyorum ben, kısa videolar ama ben setler halinde tekrar ediyorum. Hamileyken insan egzersiz yapmak istemiyor ama bel ağrısı daha kötü. Allah sana da acil şifalar versin canım

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
YouTube dan bakarak yapıyorum ben, kısa videolar ama ben setler halinde tekrar ediyorum. Hamileyken insan egzersiz yapmak istemiyor ama bel ağrısı daha kötü. Allah sana da acil şifalar versin canım
Anladım canım teşekkür ederim bugün yine çok kötüydüm doktora gittim magnezyum verdi bakalım ilaçtan sonra ağrılar devam edecek mi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar